MarlaSinger
Kayıtlı Üye
Bedenlenmiş Melek, Yıldız İnsanı ve Kiracı çıktım...
Ben kimim, burası neresi?
Ben kimim, burası neresi?

Keşke bu konu başlığındaki bilgiler doğru olsa..Ne güzel olurdu..Melek olmak nasıl güzel olmazki..Melekler negatif barındırmaz çünkü..
İlk grupta 4, diğerlerinde 5 evetim var, , alem karması .
Kiracı bana Göçebe adlı bir kitap var onu anımsattı. Çok sevmiştim, tavsiye ederim. Stephenie Meyer'in. Göçebe ruhlar ( ama bildiğimiz anlamda değil), gezegen gezegen dolaşıp, gezegen sakinlerinin bedenlerine giriyorlar ve beden ömrünü tamamlayana dek onunla kalıyorlar.
Gezgin ruhlar konusunu daha ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz?
Hatta mümkünse konusunu foruma açarsanız bizlere yararlı
olacağı görüşündeyim.
Bedenlenmiş Melek, Yıldız İnsanı ve Kiracı çıktım...
Ben kimim, burası neresi?![]()
Biz yanlış yapıyoruz galiba, herkeste bir tek şey çıkıyor:Angel_anim: Bedenlenmiş melek hariçhepsi bende varmış....
Sevgili Marla haklısın, aynı soruyu soruyorum. Ben kimim, o kim, yeryüzü nerde hani benim gökteki malikanem.arty:
Biz yanlış yapıyoruz galiba, herkeste bir tek şey çıkıyorhala dönüp doğru düzgün okuyamadım
![]()
Evet sevgili Marla, bak bizim bir kedimiz bile yok. :devil2: komplike durumda kedi bile bizi istemez.Hmmm tamam o zamanSevgili Sonol Pardon, biz daha kopmlike bir yapıya sahibiz galiba
![]()
Evet sevgili Marla, bak bizim bir kedimiz bile yok. :devil2: komplike durumda kedi bile bizi istemez.
Evrendeki tüm elementlerle bütünleşip hepsi olmak ve hepsinde var olmak varken kedim bile yok da ne şimdiBiz karma gruplar bence en şanslılarız, köprü gibi herkesi anlarız, herkesle bağ kurarız. ( böbürlenmenin de böylesi diyeceksiniz belki ama doğamda var ne yapayım
)
Miyavlarız oluruz biz bir kedi, mauw dedikçe duyan gelir bir mauww da o der, sayısı öyle artar ki belki belediye itlaf ekiplerlerden kaçmak bile lazım gelir![]()
Marla bak biz karma gurup olduk. Sevgili Gümüş, bizi tanımladı. Köprü kuruyoruz (Tabiki böbürlenicez, sevgili gümüş :sifoneHerkesle bağ kurmak, aslında kimseyle bağ kuramamaktır Sevgili Gümüş...
( Çok manalı konuştum![]()
)