"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeryüzü Melekleri - Hangi Yeryüzü Meleği Boyutuna Aitsiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Shinto'nun söylemesiyle merak edip yaptım sonuçlar yeryüzü meleği olduğumu gösteriyordu bundan sonra ne olacak?

Shinto'nun söylemesiyle merak edip yaptım sonuçlar yeryüzü meleği olduğumu gösteriyordu bundan sonra ne olacak?

Bu testi çözmeseydiniz ne olacaksa o olacak:D Bunları ölçüt almayın, şimdi herkes birşey çıkıyor, o zaman herkes ya melek ya yıldız tohumu. Ve ya kiracı:D Şu siteye üye olduğumdan beri herşey bana yıldız tohumu olduğumu söylüyor şimdi yine 6 doğru ile yıldız çıktım. Yapacak birşey var mı, tabii ki var. Bunlara kendini kaptırıp evrensel bir mesaj beklemek yerine kendiyle biraz ilgilense insanlar herkes ne kadar özel olduğunu anlayacak.

Bu testi çözmeseydiniz ne olacaksa o olacak:D Bunları ölçüt almayın, şimdi herkes birşey çıkıyor, o zaman herkes ya melek ya yıldız tohumu. Ve ya kiracı:D Şu siteye üye olduğumdan beri herşey bana yıldız tohumu olduğumu söylüyor şimdi yine 6 doğru ile yıldız çıktım. Yapacak birşey var mı, tabii ki var. Bunlara kendini kaptırıp evrensel bir mesaj beklemek yerine kendiyle biraz ilgilense insanlar herkes ne kadar özel olduğunu anlayacak.
Haklısınız,bu gidişle normal insan kalmayacak Dünyada :D

Meleklere inancım tamdır,ilgimide biliyorsunuz zaten pek çoğunuz.Etkinliklerinede katıldım,okumadığım kitabıda kalmadı.Her türlü ilgiliyim velhasıl.Yalnız şu yeryüzü meleği olayı banada ters.Testide yapmadım zaten.Yeryüzü meleği olmak o kadar istisna bir özellik ki ....Bir insan en fazla melek gibi bir insan olabilir,bu bile yaşadığımız şu devirde rastlanamaz bir özellikken bedenlenmiş yeryüzü meleği olmak..:):)
Herkeste hırs,bencillik,ikiyüzlülük,maddecilik ...İyi insanlar yok değil var tabi ama abartmamak lâzım.Hiçbirimiz yeryüzü meleği değiliz.Şahsen ben o özellikleri taşıdığımı düşünecek olursam hadsiz sayarım kendimi.Sıradan bir insanım ve mutluyum.Zira Allah benim insan olmamı istemiş ve böyle yaratmış.Melekler benim sadık rehberlerim.Melek olan sadece onlar ,ben insanım!:Angel_anim:

İlk 6 soru 4 HAYIR 2 EVET
2. 6 Soru 4 EVET 2 HAYIR
3. 6 Soru 5 EVET 1 HAYIR
4. 6 Soru 5 EVET 1 HAYIR
5. 6 Soru 5 EVET 1 HAYIR

Şimdi ben neyim :D

Her ne kadar insanların bir şey olma/ bir şey çıkma isteklerine çok dramatik baksamda iflah olmaz!? bir yıldız insanı çıktığımı inkar edemeyeceğim.

Geri