Bence D&R gibi büyük bir kitapçının kişisel gelişim raflarında bulun kendinizi. Bilinçaltı ile ilgili herhangi bir kitap alın severek okuyun. Bilinçaltınızda bir şeyleri yeniden yaratmak için olumlama,telkin yapmaya başlayın. Her gece bıkmadan usanmadan tekrarlayacağınız cümleleriniz olsun, dilekleriniz olmuş gibi tekrarlayıp uykuya dalın. Zaten biliyorsunuzdur ama "Başarılı olacağım" değil "başarılıyım" şeklinde olsun cümleleriniz veya isteğiniz her ne ise.
Defter tutuyorum bir süredir, kendime süre belirliyorum. Olumlama cümlelerimi istikrarlı bir şekilde kaç gün tekrarlamışım, haftalık veya aylık not tutuyorum. Gayet motive edici oluyor
Bence değişim ancak sizin de söylediğiniz gibi kendinizi değiştirmekle başlar ama değişim dediğimiz şey de içeriden başlar yani bilinçaltını yeniden yapılandırarak.
Umarım okumaya üşenmezsiniz

bir gün sadece işe yarayıp yaramadığını merak ettiğim için uykuya dalmadan önce alarm kurmadım (bu riski aldım evet

) sabah hiçbir etken olmadan tam 7'de uyanacağım dedim buna kendimi inandırdım.
Ertesi sabah kendi kendime usulca yatağımda gözlerimi açtığımda odamın duvarında karşımda duran saat tam 7'yi gösteriyordu. Sadece bilinçaltıma alarm kurma görevi vermiştim, kimbilir daha neler yapılır.