"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Enerji Uyumlamaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Arkadaşlar, uzun bir süre enerji uyumlamalarına ara vermiştim. Kitabımın bitmesini bekliyordum.

Rep puan sistemi ile uyumlamalara katılabiliniyordu. Her üye rep vermeyi bilmiyor ya da unutuyor. Bu nedenle rep sistemi ile yapmaktan vazgeçtim. Mabet oyunları yapacağım. Yani bir soru soracağım soruya doğru cevapları verenler enerji uyumlamasına kayıt yaptırabilecek.

Geçen sene kanaldan yeni bir şifa yöntemi çektim. İsimine osi şifası diyorum. 1 sendir kullanıyorum. Uyumlama yaptığım kişiler çok memnun. O yüzden bu enerjiyi dağıtmaya karar verdim. Kitabımda direk ondan bahsetmedim. Dolaylı olarak bahsettim. İlgilenenler alıp okuyabilir.

Bu sene osi şifası uyumlamasını vereceğim. Hazırlıkları yaptıktan sonra duyurusunu açacağım.

Bunların dışında çoğunluğun isteği bir uyumlama daha yapmak için bu konuyu açtım. En çok Hangi uyumlama oy alırsa ikinci olarak onu yapacağım. Osi Şifa uyumlamasında çakra ve aura çalışmaları olacağı için onları bu sene yeniden açmayacağım.

Faydalı olması dileğiyle sevgi ve ışıkla.

Urum.

çalışmaları nasıl uyguluyorsunuz sayın urum ? internet yoluyla bazı çalışmalar yapılabiliyor diye biliyorum, bu da yapılabilinir mi yoksa ankara'da mı olmamız gerek yine ?

Daha önce şifa uyumlamasına katıldığım ve faydasını gördüğüm için kundalini reiki yi isterdim :) Astral e gelince yılladır yapamadığım :) O da fena olmaz hani.
Sevgili Urum teşekkürler az..Sabırsızlıkla soruları bekliyor olacağım :)

Çok mutlu oldum okuyunca, bende sabırsızlıkla bekliyorum ve sayın urum, sonsuz sevgi ve ışık daima sizinle olsun

ben 18 yaşındayım ve uygun olduğumu düşünüyorum.Gerçekten harika bi proje ve İlk katılımım olucak.Daha önce enerji hissetme gibi en ufak bi deneyimim bile olmadı sorun olur mu ???

1 senedir bunu bekliyordum. İnternetten uzak duruyordum ancak soru sorulacaksa arada bir kontrol edeceğim artık. Teşekkürler. Herkese hayırlı olsun :)

Evet sorunun ne zaman geleceğini ben de bilmiyorum :) İşten güçten kaçırırmayız umarım :D

Rep puanları yüzünden önceki enerji çalışmalarına katılamadım.Rep puanın kaldırılması süper olmuş.Şimdi gelsin sorular.

Urum sabırsızlıkla bekliyoruz soruları.Bir de dikkatimi çekti yukarı da en çok hangisi istenirse '' ikinci '' olarak onu uygulayacağım demişsiniz birinci olarak ne var ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri