Sana karşı açıkcası biraz önyargılıydım herşeye matrix deme tutumuna karşı daha doğrusu , 2 yıl önce bile matrix muhabbetleri yaptığın gönderilerini görmüştüm fakat bugün karşıma bi video çıktı , sana karşı ve matrix konusuna olan önyargılarım tamamen kırıldı diyebilirim.
Umarım üşenmezsiniz...Ben de kendi hayatımda bazı açılımlar yaşayıp da bildiklerimi aktardığımda çok faydasını gördüm ..O yüzden buradaki arkadaşlarıma da her zaman bunu öneriyorum..Bazı bigileri yazıya aktarınca şimdiye kadar çözemediklerimizi de ortaya çıkarmış oluyoruz...Yazıya dökmek gerçekten başka pencereler açıyor...Yaşadıklarımdan ziyade bildiklerimi derleyeceğim bir forum başlığı başlatacağım umarım üşenmez yaparımordan sorularınızı sorabilirsiniz çünkü anlatılacakların sonu yok
İyi de zaten bunları başlatan dünya üzerinde ki bes aile ve kapitalist sistem kendi yarattıkları bir sorunu neden düzeltmek istesinler zatenKapitalizmin artık son dönemecine girdiğini, bu aşamadan itibaren yoğunlaşan nüfus ile artan ucuz iş gücünün kapitalizmi kapsayıp aşarak tüm dünyanın yeni bir ekonomik sürece evrileceğini düşünüyorum.
Elit denilen örgütlerin insan nüfusu ile ilgili bu tarz planları olduğunu düşünmüyorum. Elitler ile devletlerin ayrışma süreçlerinin hızlanacağını öngörüyorum.Elitlerin devlet politikalarında belki sadece burjuva kültürü bağlamında kültür-sanat politikaları haricinde yaptırım güçlerini yitireceklerini düşünüyorum.
Kapital süreçler incelendiğinde büyük şirketlerin kendi sahipleri öldüğünde bile sermaye birikimini artırdıkları göz önüne alınırsa kapitalist süreç evrilirken elit denilen sınıfın tahakküm sürecinin sonlanacağı aşikar bence. Haliyle insan nüfusu üzerinde böyle bir güç denemesi yapamayacaklarını düşünüyorum.
Halihazırda iklim krizi, toplumsal, siyasal sebeplerle ve savaşlarla başgösteren göç krizini dahi çözemiyorlar.
''Kendi yarattıkları'' konusuna katılmıyorum , beş aile , elit , kurumsal yapılar artık her kimler ise bu büyük başlarında elinde olmadan gelişen durumlar elbette vardır. Ben onların bu sistemi yaratmasından ziyade sadece sisteme göre pozisyon aldıklarını düşünüyorum , tabi bu bence si.İyi de zaten bunları başlatan dünya üzerinde ki bes aile ve kapitalist sistem kendi yarattıkları bir sorunu neden düzeltmek istesinler zaten
Tabii saygı duyuyorum ama sisteme göre alınan pozisyon olduğunu düsünmüyorum, sistemin bilakis öncüleri oldugunu düsünüyorum''Kendi yarattıkları'' konusuna katılmıyorum , beş aile , elit , kurumsal yapılar artık her kimler ise bu büyük başlarında elinde olmadan gelişen durumlar elbette vardır. Ben onların bu sistemi yaratmasından ziyade sadece sisteme göre pozisyon aldıklarını düşünüyorum , tabi bu bence si.
Her ne kadar büyük bir sermayeleri olsa da bütün sistemi dizayn edebilecek kadar büyük bir akıl var mıdır tartışılabilir.
Eski Roma'nın çöküşü, Fransız Devrimi, SSCB'nin dağılması,2008 Krizi, Covid-19 sonrası ekonomik düzensizlikler, sosyal medya ve internetin beklenmedik etkileri,insanların bilgiye olan erişiminin kolaylaşması ve daha fazla aydınlanması...
gibi değişkenleri hesaba katmak lazım.
Belkide zamanla sistemin kendisi'de olmuş olabilirler ve bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.Tabii saygı duyuyorum ama sisteme göre alınan pozisyon olduğunu düsünmüyorum, sistemin bilakis öncüleri oldugunu düsünüyorum
Cathrine yiyecekler vücut titreşimimizi bozmakta ve bizi ilahi olandan metafizik olarak uzaklaştırmakta.İlahi olanla bütün olduğumuzda doğrunun ve yanlışın ne olduğunu kalp gözümüzle bilebiliriz. Vücudumuz, oksijen, karbonhidrat, dünyevi hava koşulları, güneş ve benzeri iklim ve dış etkenlere karşı kendini tamir ederken yediğimiz yiyecekler sayesinde vücut kodlandığı bu çalışma mekanizmasını bırakıp yediği yabancı madde olarak algıladığı gıdayı hazmetmeye çalışarak tüm kodlamasını yanlış bir şekilde kullanıyor. Bu sebeple ölüm kaçınılmaz oluyor. Bir de evrensel kanunlara metafiziksel olarak kalp gözümüzle güncellenmek istiyorsak vücudumuzun yiyeceklerle meşgul olmaması ve kendi yaradılış kodlamasının düzgün çalışır bir durumda olması gerekmekte. Paket gıdaların üstünde üçgen içerisinde sayılar bulunmaktadır. "1 3 5 7" gibi: Bu sayılar zorunlu olarak bakanlıkların gıda üretimine izin verdiği firmalara şart koştuğu gıda kanunlarıdır. Bu kanunlar günümüz üretim koşulları için göksel güçlerin; bir nevi Tanrı katının diyebiliriz; zorunlu kıldığı kanunlardır. (çünkü hepimiz göksel yaradılışlarız bu her ne kadar unutturulmaya ve saptırılmaya çalışılsa da hepimiz yaratıcının; allah, tanrı veya yaratıcı adına her ne dersek; tarafından dünyevi koşullardan bir şekilde gizleseler bile korunuyoruz) bu sayıların anlamları bulunmakta. Paket gıda yemeyin diyorlar aslında yenilecekse paket gıda yenilmelidir. Çünkü toprak, tarım ve ilaçlama konusunda ne yediğimizi bilemiyoruz. Ancak gıda konusunda geniş araştırma yaparsak bu üçgen içerisinde bulunan sayıların internette gerçek anlamları olmasa da bu sayılar bize hangi gıdayı tüketip tüketemeyeceğimizin bilgisini verir. Ve tam olarak birebir bu bilgileri bize vermeseler de yine de bu konuda bilinçlenerek ne yeyip yiyemeyeceğimizi mantığımızla kontrol edebiliriz. Benim ahir zaman dediğim bu çağda paket gıda bile vücudun tolere edebileceği seviyede olması gerekmekte. Vücudumuz yemek borusu ve soluk borusu diye iki giriş ve çıkış noktasından ibaret diye anlatılıyor. Bunlar esasen bulunduğumuz gezegende vücudumuzun giriş ve çıkış olarak kanal ve hava yollarından ibaret dış maruziyetlerden vücudun korunması amacıyla yaradılışımızda bulunan uzuvlar ve kodlamalar.Umarım üşenmezsiniz...Ben de kendi hayatımda bazı açılımlar yaşayıp da bildiklerimi aktardığımda çok faydasını gördüm ..O yüzden buradaki arkadaşlarıma da her zaman bunu öneriyorum..Bazı bigileri yazıya aktarınca şimdiye kadar çözemediklerimizi de ortaya çıkarmış oluyoruz...Yazıya dökmek gerçekten başka pencereler açıyor...
@mrcn Yazdıklarınız içinde ''az yemek yemenin ya da hiç yememenin''nasıl bir faydası var ki?Aklıma takıldı;aslında bunu hep merak ediyorum...Bazı insanlar orucun faydalarından da bahsediyorlar ama sizin yorumunuzu bilmek isterim ;aç kalmak neden bu kadar önemli...Cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Sanmam, tanrı bize böyle bir iyilik yapmaz.Dünya koptu kopacak artık...