"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaşıma göre çok çocuksuyum

mehmet970

Kayıtlı Üye
Yaşım 22 ama içimde bir bebeksi tavırlar var . Küçük çocuk gibiyim ve böyle olunca rahatlıyorum .. Bunun nedeni nedir acaba ?

Aynen bende öleyim 21 yaşındayım ama ailem hep çocuksu olduğumu söyler içimde büyümeyen bir çocuk var hep ...

Ama bu çocuksuluğum hep ailem tarafından yanlış algılanıyor ..

Sizler için belki normal ama ya ben :). Dün yaşım 39 oldu ama hala içimde bir kız çocuğu var..en iyisi bence bunu kabullenmek..zamanla büyür belki:).Önemli olan ahlaklı,iyi niyetli olmak..küçük yada büyük olmak önemli değil..böyle olunca diğer herşey bize hizmet edecektir..içimizdeki küçük çocuklarda dahil :).

dünya'ya hep pembe gözlüklerle bakmayı seviyorum ..içimdeki çocuğu öldüremem ki eğer öldürürsem o zaman bende ölmüş olurum

Ailelerin bunu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum, zaten elli yaşında gelip bütün gün suratınızı buruşturup otursanız bile siz yine çocuksunuz onların gözünde bu konuda tereddütünüz olmasın. Burada dönemli olan kendinizde sevdiğiniz çocuğun herkezin içinde olduğunu unutmayıp herkezi sevgi ve hoşgörü ile karşılamak. Kızgın mutsuz sinirli huysuz, orta yaşlı veya yaşlı insanlar gördüğünüzde onların içerisindeki çocuğu görüp o çocuğu içten içe bile olsa sevmek çıtanızı yükselten bir davranış olur. Ne kadar uzun yaşamış bile olsalar hayal kırıkları yaşanmamışlar yarım kalmışlar kaçırdıkları üzüldükleri hataları onların yüzlerini asandır yani hayatın getirdikleri. Yoksa 70 yaşında iyi bir hayat yaşamış kimse 25 yaşındakinden çokta farklı hissetmez ağrıları dışında. İlk başta ailenizdeki büyüklerden başlayıp onların bugüne kadar yaşadığı olumsuzlukları göz önünde bulundurup nasıl bir çocuğu yaramazlık yapıp birşey kırdığı zaman affediyorsanız onlarıda tamamen gönülden affedin ve sevin. Bunu daha sonra hayatınızdaki diğer yetişkin ve yaşlı insanlarada uygulayın, kötüyü iyiden ayırmadan hemde. Böyle bakabildiğinizde dünya herkez için çok daha güzel bir hal alacaktır. Sevgiler

Ailelerin bunu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum, zaten elli yaşında gelip bütün gün suratınızı buruşturup otursanız bile siz yine çocuksunuz onların gözünde bu konuda tereddütünüz olmasın. Burada dönemli olan kendinizde sevdiğiniz çocuğun herkezin içinde olduğunu unutmayıp herkezi sevgi ve hoşgörü ile karşılamak. Kızgın mutsuz sinirli huysuz, orta yaşlı veya yaşlı insanlar gördüğünüzde onların içerisindeki çocuğu görüp o çocuğu içten içe bile olsa sevmek çıtanızı yükselten bir davranış olur. Ne kadar uzun yaşamış bile olsalar hayal kırıkları yaşanmamışlar yarım kalmışlar kaçırdıkları üzüldükleri hataları onların yüzlerini asandır yani hayatın getirdikleri. Yoksa 70 yaşında iyi bir hayat yaşamış kimse 25 yaşındakinden çokta farklı hissetmez ağrıları dışında. İlk başta ailenizdeki büyüklerden başlayıp onların bugüne kadar yaşadığı olumsuzlukları göz önünde bulundurup nasıl bir çocuğu yaramazlık yapıp birşey kırdığı zaman affediyorsanız onlarıda tamamen gönülden affedin ve sevin. Bunu daha sonra hayatınızdaki diğer yetişkin ve yaşlı insanlarada uygulayın, kötüyü iyiden ayırmadan hemde. Böyle bakabildiğinizde dünya herkez için çok daha güzel bir hal alacaktır. Sevgiler

İçimizdeki çocuğun en büyük faydası dabu sanki..empati kurabilmek diğer tüm çocuk yetişkinlerle :).

Ben bunda olumsuz birşey göremiyorum,hem demişsiniz ya "bu beni rahatlatıyor" diye.Eh problem yok herhalde,yaşınızı istediğiniz gibi yaşayın gitsin.Zaten ileride isteseniz de o ya:)Ben benim içimdeki çocuğu çok seviyorum,o olmasa mantık çerçevesinde risk alamayacağımız ve hayır dediğimiz pek çok şeyi yapamazdım hayatımda,oh iyi ki var iyi ki yapmışım:)

Bi tarafının çocuksu kalması tabii ki iyidir. Ancak sürekli çocuksu davranmak ve çocuksu duygularla tepki vermek bi süre sonra çevrenizdeki insanları uzaklaştırır. Kimse bi çocuk gibi davranan insanla uzun süre katlanamaz. Sizden yaşınızın insanı olmanız beklenir normal hayatta. Kısacası ipin ucunu kaçırmadan hareket etmeniz.

Bence hiç öldürmeyin o "çocuğu", yeri gelince öyle bir ihtiyaç duyor ki insan....bir de temiz kalmana yardımcı oluyo :)...

Ne güzel iste sayin mehmet970. Yeri geldiginde icinizdeki cocugu serbest birakin, o dakikalari sizi mutlu edebilecek seylerle degerlendirin. :p

Kendim gibi insanların olması beni o kadar sevindirdi ki...:) Ama sorun şu ki bazı konularda kendini anlamayan insanların içinde hissediyorsun, en yakın arkadaşın bile olsa ama bence bu, herkeste olmayan çok güzel birşey.)

Kendim gibi insanların olması beni o kadar sevindirdi ki...:) Ama sorun şu ki bazı konularda kendini anlamayan insanların içinde hissediyorsun, en yakın arkadaşın bile olsa ama bence bu, herkeste olmayan çok güzel birşey.)

Ama en yakınlarımız,çok sevenler genelde anlıyor bizi. Aslında çocuksuluğumun en çok bana zararı var..çünkü içimdeki yaşlı insan bazen sevmiyor onu :). Ama mesela çevremdeki insanlar şikayetçi değil bu çocuktan..çünkü sanırım bu çocuksuluk çevreme sevimlilik olarak yansıyor..yoksa ağırbaşlı derler genelde bana..evet ağırbaşlılığım davarama çok iyi biliyorum ki içimdeki o en büyük mekanda o çocuk yaşıyor..

14 Yaşındayım her yaşıtımdakilerle anlaşamıyorum.20 Yaşındakilerle çok iyi anlaşıyorum.Yaşımı bilmeseler beni 20 yaşında sanarlar.Yaşımdan daha farklı olduğumu söylüyorlar haklılar

Bunun nedeni: karakter.
Bazı insanlar 50 sine gelse dahil halen çocuk gibi davranırlar.

Şahsi fikrim; her iki türlüsüne de uzun vaadede katlanamasam da;
gene de bayanlarda bir parça hoşgörebiliyorum.

Ben erkekleri olgun, ayakları yere basan, hayattan istediğini
bilen şekilde görmeyi tercih ederim.

Doğallık kardeş. Doğalsın olduğun gibi görünüyosun buda güzel bişey. Hep öyle kal neşeli sevecen iyi gülümseyen :)

bende 22 yaşımdayım ama dış görüntüm 16 gösteriyomuş ben hep canlı renkler giymeyi çok severim ama babam nefret ediyorum ondan hep bana salak gerizekalı der küfür eder bıktım artık ondaan nefret ediyorum neden bir an önce geberip gitmiyor ki yeterince hayatımı mahvetti sayesinde çalışmaktan üniversite okuyamadım pislik kpss için dershaneye yazıldım parasını kendim ödüyorum bana faturaları gösterip senin geleceğin bu onlara para yatırma diyor bu kadar iğrenç bencil bi insaan keşke kimsesiz olsaydım

Geri