Yasak Perilerin Fotoğrafı

waw olabilir belkide cekmiştir süper gözüküyo

forumlardan okudugum kadarıyla varlıklar perilerde dahildir buna kendi evrenlerindeyken büyük boyuttalar ama bizim boyuta geldiklerinden küçük boy oluyor

Sayın Aronarcher Mesajlarınızda yanlışlık yaptığınızda veya konunuzda düzeltmek istediğiniz bir husus varsa, ilgili bölüm moduna mesaj atabilirsiniz.Bu sayede flood sorunumuz da olışmamış olur.

Sayın Cici Kız ardarda (flood) mesaj kural ihlalidir,lütfen dikkat edelim,aksi halde yazılarınız sonraki okumalarda sohbetortamı gibi algılanıyor.

Sevgiler

pardon heycanlandım birden aklıma gelince yazayım dedim flood ne oluyor bu arada arka arkaya mesaj atmak mı ?

Yolda görsem, ateş böceği sanar geçerim, resimde çok küçüklermiş gibi gözüküyor :D

Bu resim doğruysa farklı bir canlı türü'dür bence.

Daha önce peri görmediğim için neye benzediklerini bilemicem

En son gördüğüm periler sihirli annemden ; dudu peri ve perihan teyzee.
Aradaki fark beni şaşırttı -_-

Miniboylara benziyo onlar nasıl küçük oluyorlar kendi dünyalarında herkesin bir dünyası var tabiki :) çok güzeller perileri severim

Bunlara benzer minnacık bir şey evime girmişti yazın ama o kadar zarif ve inceydi ki tarif edemem. Koltukta otururken kırlente kondu. Neden bilmiyorum ama zarar vermemem gerektiğini hissettim hiç dokunmadım sonra içeri gittim geldim ölmüş. incelemek aklıma gelmedi, attım bende çöpe :oops:

ayrı bir varlık olduğunu duymuştum acaba bunlarla iletişime nasıl geçilebilir ki ? bilen varmı şu üç yapraklı yoncadan başka bi metod var mı?

Geri