createtherules ©
Kayıtlı Üye
Bağlama büyüsü yapmak isteyenlere her zaman tavsiyemdir. Bağlamayla ruhsuz ve tehlikeli bir zorundalık yaratmak yerine, küçük küçük tek seferlik olayları etkileyen şeyler yapın. Yani "Bana aşık ol, bağlan" sonucu yerine, bir araya gelmek, buluşmak için, iletişimin çoğalması için, araması için, barışmak için vs. bir şeyler yapın ki, zaten bunlar olurken aşk doğacağı veya yenileneceği varsa düzene girer ve olur. Olmayacaksa hem yapan kişi de deneyimlemiş ve ileride pişman olma riskinden kurtulmuş olur.
(Varlık musallat etme dışında) tutan bağlama büyüleri çoğunlukla o işin zaten olacak olması sebebiyle tutmuş oluyor. Benim eşzaman mantığıma göre olacak olduğunu zaten bilinçdışı hisseden kişi ritüeli gerçekleştiriyor. Olmayacak işi de ritüel gerçekleştirse bile inanmadan yapıyor.
Sizin durumunuzda mesela, sitemizdeki birçok arındırma işlemi aranızdaki negatifi dağıtıp olayları bir de o şekilde gözlemlemeniz için çok uygun.
(Varlık musallat etme dışında) tutan bağlama büyüleri çoğunlukla o işin zaten olacak olması sebebiyle tutmuş oluyor. Benim eşzaman mantığıma göre olacak olduğunu zaten bilinçdışı hisseden kişi ritüeli gerçekleştiriyor. Olmayacak işi de ritüel gerçekleştirse bile inanmadan yapıyor.
Sizin durumunuzda mesela, sitemizdeki birçok arındırma işlemi aranızdaki negatifi dağıtıp olayları bir de o şekilde gözlemlemeniz için çok uygun.