Doğayla ,insanlarla daha fazla vakit geçirirseniz iyi olur...Kitap okurken ya da bir filmi izlerken kendinizi kaptırabiliyorsanız onlar da duygularınızı canlandırabilir...Hayvanlarla,bitkilerle daha fazla ilgilenerek bazı duygularınızı uyandırabileceğinizi düşünüyorum...Tamamen duygusuz olsanız buraya yazma gereği bile duymazsınız...Bu durumun farkında olduğunuza göre endişelenmenize gerek yok bence,sevgilerLütfen yardım edin enerjimi nasıl toplarım artık düşünemiyorum bile duygusuzlaştım artık...
Sağolun çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz içinDoğayla ,insanlarla daha fazla vakit geçirirseniz iyi olur...Kitap okurken ya da bir filmi izlerken kendinizi kaptırabiliyorsanız onlar da duygularınızı canlandırabilir...Hayvanlarla,bitkilerle daha fazla ilgilenerek bazı duygularınızı uyandırabileceğinizi düşünüyorum...Tamamen duygusuz olsanız buraya yazma gereği bile duymazsınız...Bu durumun farkında olduğunuza göre endişelenmenize gerek yok bence,sevgiler![]()
Rica ederim,yardımcı olabildiysem ne mutluSağolun çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için
Şu an nasılsınız?Enerjim bitti tükendi...
İçimde hiçbir şey yok ve ne bileyim boş ya boş ya yazarken ki duygularımı anlıyorsunuzdur eminim
Lütfen yardım edin enerjimi nasıl toplarım artık düşünemiyorum bile duygusuzlaştım artık...
Şuan daha iyiyimŞu an nasılsınız?
Bu şekilde devam et. Bir yerlerde kırılma noktasına ulaşacaksın. Eğer ki bu durumda iyileşmeye çabalarsan daha çok batacaksın. Bazen akıntıya kendini vermek, akıntıya karşı kürek çekmekten bin kat daha iyidir..Enerjim bitti tükendi...
İçimde hiçbir şey yok ve ne bileyim boş ya boş ya yazarken ki duygularımı anlıyorsunuzdur eminim
Lütfen yardım edin enerjimi nasıl toplarım artık düşünemiyorum bile duygusuzlaştım artık...