"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım edin-gören herkes baksın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alpha.gif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen yardım edin enerjimi nasıl toplarım artık düşünemiyorum bile duygusuzlaştım artık...
Doğayla ,insanlarla daha fazla vakit geçirirseniz iyi olur...Kitap okurken ya da bir filmi izlerken kendinizi kaptırabiliyorsanız onlar da duygularınızı canlandırabilir...Hayvanlarla,bitkilerle daha fazla ilgilenerek bazı duygularınızı uyandırabileceğinizi düşünüyorum...Tamamen duygusuz olsanız buraya yazma gereği bile duymazsınız...Bu durumun farkında olduğunuza göre endişelenmenize gerek yok bence,sevgiler:)

Doğayla ,insanlarla daha fazla vakit geçirirseniz iyi olur...Kitap okurken ya da bir filmi izlerken kendinizi kaptırabiliyorsanız onlar da duygularınızı canlandırabilir...Hayvanlarla,bitkilerle daha fazla ilgilenerek bazı duygularınızı uyandırabileceğinizi düşünüyorum...Tamamen duygusuz olsanız buraya yazma gereği bile duymazsınız...Bu durumun farkında olduğunuza göre endişelenmenize gerek yok bence,sevgiler:)
Sağolun çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için

Zaman zaman herkesin başına gelebilecek durumlar bunlar. Belirli bir süre bu şekilde gidebilir. Yaşadığınız olaylara bağlı. İnsanı bitiren eylemsizlik olur genelde. Uğraşacak bir iş bulun.

Enerjim bitti tükendi...
İçimde hiçbir şey yok ve ne bileyim boş ya boş ya yazarken ki duygularımı anlıyorsunuzdur eminim
Lütfen yardım edin enerjimi nasıl toplarım artık düşünemiyorum bile duygusuzlaştım artık...
Bu şekilde devam et. Bir yerlerde kırılma noktasına ulaşacaksın. Eğer ki bu durumda iyileşmeye çabalarsan daha çok batacaksın. Bazen akıntıya kendini vermek, akıntıya karşı kürek çekmekten bin kat daha iyidir..

Meditasyon yap. Yaparken ellerin yukarı doğru baksın avuçlarından vücuduna enerji akıyomuş gibi düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri