Yaptığım hiç bir majikal işlem olmuyor ?

Asyandiamonds

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2018
Mesajlar
16
Tepkime puanı
2
Başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum ama uzun zamandır ilgilendiğim bir alan son zamanlarda yaklaşık 1 yıl içinde yaptığım hiçbir işlem yada olumlama olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum fikir
 
S

SoldierO

Acaba birisi size karşı işlem yapmış olabilir mi? hangi ekolü kullanıyorsanız gerekliliklerini yerine getiriyor musunuz? Ritüellerde eksiklik şüphe vs oluyor mu?
 

kelendria

Kayıtlı Üye
Katılım
5 May 2014
Mesajlar
44
Tepkime puanı
23
benim de benzer bir sorunum var öaji değil de çekim yasası türünden çalışmalar. yaparken içine sıkıntılar basıyor iptal etmek zorunda kalıyorum. hislerin son yılarda aşırı açıldı ve beni rahatsız ediyor, enerjileri hissediyorum mesela karşımdaki üzgün mü öfkeli mi vb ama bazen çok yoğun hissediyorum ve aşırı rahatsız oluyorum. hislerimi kapatmak istiyorum.
çekim yasası türü bir isteği gerçekleştirme amaçlı çalışmalarında da bilin.altım onay vermiyorsa bunu enerji olarak güçlü ve rahatsız edici bir şekilde hissediyorum ve çok rahatsız oluyorum. böylece hiçbir çalışma yapamaz oluyorum. eskiye dönmek istiyorum. böyle çok empat olmak istemiyorum.. zaten değildim sonradan olan bir şey. çalışmalarım engelleniyor. çok rahatsızım. algılarımı nasıl kapatabilirim?
 

createtherules

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
675
Tepkime puanı
1,138
Uzun süreli iyi tempoda çalışmaların arasında bazen arınma yapmak iyi gelebilir. İster istemez tıkanıklar oluyor.
 

Alex06

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2015
Mesajlar
564
Tepkime puanı
1,171
hislerin son yılarda aşırı açıldı ve beni rahatsız ediyor, enerjileri hissediyorum mesela karşımdaki üzgün mü öfkeli mi vb ama bazen çok yoğun hissediyorum ve aşırı rahatsız oluyorum. hislerimi kapatmak istiyorum.
Hislerinizi kapatamazsiniz bu hislerden etkilenmemeyi öğreneceksiniz. Dünyada aclik acı sefalet var. Bunun farkındayız ama günlük rutinimizi etkilemiyor. Arınma korunma. Korunmuyorsunuz o yüzden etkiliyor. Etkilendiğiniz için hiçbir çalışma tam olmaz. Bu süreci yaşadım oradan biliyorum.
 
Üst