becerememe ihtimali var mı?Gizleme işlemi eklemiş olabilir.
İyi bir bakımcı medyum gizlenmemişse görebiliyor, fakat gizlenmişse çıkmıyor bu da medyumun elinde olmayan bir durum. Gizleme yapılmışsa cinler gizliyor kendilerini.becerememe ihtimali var mı?
yok hocam demek istediğim işlemi yapmayı becerememişse yani ortada işlem yoksa demek istedim. Adam yaptım diyor ama belki de tutmadı.İyi bir bakımcı medyum gizlenmemişse görebiliyor, fakat gizlenmişse çıkmıyor bu da medyumun elinde olmayan bir durum. Gizleme yapılmışsa cinler gizliyor kendilerini.
Buna katılmıyorum, ne demek gizlenmemişse görebiliyor? Gizlenmişse göremiyor demek? İşlem yapılmışsa her türlü kaydı düşmüştür. Bunu gizleme gibi bir seçenekleri yok. Yapılan bir büyü ise gizleme en fazla büyü emtiasının el altından saklanmasıdır. Ayrıca büyüyü gizleme, büyünün tutmamasına bile neden olur. @Thanagor bence becerememiş. Büyü gizlenebilen bir şey değildir. Medyum dediğimiz kişi gerçekten medyumsa bunu her türlü görür. Büyücü ile medyum aynı şey değildir. Gerçek bir medyum büyü yapamaz ama her türlü büyü - büyücü işlemi görür. Büyücü ise medyumun alanlarına dahi giremez. Bence tutmamış, tutsa bırak bakımcıyı sen bile görürdünİyi bir bakımcı medyum gizlenmemişse görebiliyor, fakat gizlenmişse çıkmıyor bu da medyumun elinde olmayan bir durum. Gizleme yapılmışsa cinler gizliyor kendilerini.
Bence de beceremediğinden kaynaklıBuna katılmıyorum, ne demek gizlenmemişse görebiliyor? Gizlenmişse göremiyor demek? İşlem yapılmışsa her türlü kaydı düşmüştür. Bunu gizleme gibi bir seçenekleri yok. Yapılan bir büyü ise gizleme en fazla büyü emtiasının el altından saklanmasıdır. Ayrıca büyüyü gizleme, büyünün tutmamasına bile neden olur. @Thanagor bence becerememiş. Büyü gizlenebilen bir şey değildir. Medyum dediğimiz kişi gerçekten medyumsa bunu her türlü görür. Büyücü ile medyum aynı şey değildir. Gerçek bir medyum büyü yapamaz ama her türlü büyü - büyücü işlemi görür. Büyücü ise medyumun alanlarına dahi giremez. Bence tutmamış, tutsa bırak bakımcıyı sen bile görürdün
Cinler gayet de güzel gizliyorlar kendilerini yakın zamana kadar defalarca da yaşadım. Bakım yapılacağı anda çekiliyorlar sonra tekrar sihre devam ediyorlar. Forumda da gizlenmiş büyü ile ilgili sorun yaşayan üyeler var.Buna katılmıyorum, ne demek gizlenmemişse görebiliyor? Gizlenmişse göremiyor demek? İşlem yapılmışsa her türlü kaydı düşmüştür. Bunu gizleme gibi bir seçenekleri yok. Yapılan bir büyü ise gizleme en fazla büyü emtiasının el altından saklanmasıdır. Ayrıca büyüyü gizleme, büyünün tutmamasına bile neden olur. @Thanagor bence becerememiş. Büyü gizlenebilen bir şey değildir. Medyum dediğimiz kişi gerçekten medyumsa bunu her türlü görür. Büyücü ile medyum aynı şey değildir. Gerçek bir medyum büyü yapamaz ama her türlü büyü - büyücü işlemi görür. Büyücü ise medyumun alanlarına dahi giremez. Bence tutmamış, tutsa bırak bakımcıyı sen bile görürdün