Yapılan işlemlerin bakımda çıkmaması.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Thanagor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thanagor

Kayıtlı Üye
Selamlar herkese, yapılan herhangi bir işlemin daha sonra bakımda çıkmaması aslında işlemin yapılmadığını mı gösterir? yoksa işlemin perdelenme diye bir durumu söz konusu olabiliyor mu?

İyi bir bakımcı medyum gizlenmemişse görebiliyor, fakat gizlenmişse çıkmıyor bu da medyumun elinde olmayan bir durum. Gizleme yapılmışsa cinler gizliyor kendilerini.
Buna katılmıyorum, ne demek gizlenmemişse görebiliyor? Gizlenmişse göremiyor demek? İşlem yapılmışsa her türlü kaydı düşmüştür. Bunu gizleme gibi bir seçenekleri yok. Yapılan bir büyü ise gizleme en fazla büyü emtiasının el altından saklanmasıdır. Ayrıca büyüyü gizleme, büyünün tutmamasına bile neden olur. @Thanagor bence becerememiş. Büyü gizlenebilen bir şey değildir. Medyum dediğimiz kişi gerçekten medyumsa bunu her türlü görür. Büyücü ile medyum aynı şey değildir. Gerçek bir medyum büyü yapamaz ama her türlü büyü - büyücü işlemi görür. Büyücü ise medyumun alanlarına dahi giremez. Bence tutmamış, tutsa bırak bakımcıyı sen bile görürdün

Buna katılmıyorum, ne demek gizlenmemişse görebiliyor? Gizlenmişse göremiyor demek? İşlem yapılmışsa her türlü kaydı düşmüştür. Bunu gizleme gibi bir seçenekleri yok. Yapılan bir büyü ise gizleme en fazla büyü emtiasının el altından saklanmasıdır. Ayrıca büyüyü gizleme, büyünün tutmamasına bile neden olur. @Thanagor bence becerememiş. Büyü gizlenebilen bir şey değildir. Medyum dediğimiz kişi gerçekten medyumsa bunu her türlü görür. Büyücü ile medyum aynı şey değildir. Gerçek bir medyum büyü yapamaz ama her türlü büyü - büyücü işlemi görür. Büyücü ise medyumun alanlarına dahi giremez. Bence tutmamış, tutsa bırak bakımcıyı sen bile görürdün
Bence de beceremediğinden kaynaklı

Cinler gayet de güzel gizliyorlar kendilerini yakın zamana kadar defalarca da yaşadım. Bakım yapılacağı anda çekiliyorlar sonra tekrar sihre devam ediyorlar. Forumda da gizlenmiş büyü ile ilgili sorun yaşayan üyeler var.

Kişiyi bilemem başarılı mı değil mi ama gizleme işlemleri ilk öğrendiğimiz işlemlerdir. Gizleme işlemi diye bir yok diyemezsiniz.
Hiç bulunmaz bulunamaz demiyorum diyemem ama baya zorlaştırıla bilir:

Hatta öyle doğa çalışmalar yapılır ki çalışma yapıldığı anlaşılmaz.

İşlem zaten olmadı adam nerden bilecek gizleme işlemini doğal işlem yapmayı.

Varlıkların gizlenmesine gelince her çalışma varlıklar yapılmaz belki de yüzde 10dur.

Varlıklar kendileri korktukları için kendilerini gizleyebilirler o sırada da zaten etkileri kalkar. Bir iyiim bir kötüyüm diyenler ya da annem okuyor iyi oluyorum sonra geçiyor diyenlerin sebebi burdandır.

Bazı daha gelişmiş formlar öyle bir gizlenir ki şaşarsınız. Tek bir tür işlem de yoktur varlıkla geniş düşünün lütfen

Büyünün fiil haline gelmesi, yani yönelme safası artık büyü işlemin gerçekleştiğini gösterir.
Burada extra bi gizleme(perdeleme) olayını anlayamıyorum. Büyü yapılan kişiden alınmış bi veri lazım( biyolojik vs. kimlik, resim bilgileri) gibi bunun üzerine maji yapıldıktan sonra, 1) yapanda, 2) yapılanda, 3) yaptıranda büyünün daha işlem safhasında büyüye dahil olduğu ortada. Burada bir talep yöneltiliyor zaten. Büyücüde büyüyü yaptıranda niyetli olarak büyüye katılıyor, sadece yapılan edilgen konumda. Büyücü ve büyüyü yaptıran niyetli değilse işlem ne kadar tutabilir ki?
Yani sadece büyü yapılan değil, büyücü ve büyüyü yaptıranın bilgiside büyüye dahil oluyor.

Büyünün güçlü olması için neticede negatif alandan bir enerji çekilecek ve kanalize edilecek. Neticede irade değişimi amaç.
Böyle bi işlemde büyücü ve büyü yaptıranın karmik bilgisi illaki kalır. Böyle bi gizleme mümkün değil bence.

Gizlenmiş büyüden kastın tılsımın bi yere saklanması olarak görüyorum. Eterik enerji formu değiştiğinde bunun saklanması mümkün değil, tabiyatta anormal bir değişim yapılıyor, kadere müdahale var. Bunun karmik enerjisi öyle yada böyle kalır.

Evrendeki herşeyi görebiliyor musunuz? Hayır
Ne kadar bakış açışı geliştirseniz de mantık yürütseniz de fark etmez. Evren tek bir düzlemde tek bir alan var olmaz. Evrende bir şey mümkün değil demek de evrenin yapısına zaten aykırıdır.

kamuflaj doğanın doğal bir özelliğidir.

Geri