"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yanimda gordugum kucuk simsek seklindeki isik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manimnotjesus

Kayıtlı Üye
son zamanlarda yanimda bi isik goruyorum.gumus renginde kucuk bi simsek cakmasi gibi.acaba bu kotu bir sey midir yoksa iyi mi

Göz tansiyonu nadiren gençlerde görülür.En fazla gözünüzün ışığa karşı zayıf olduğunu ve görme bozukluğu olabilir .Yanımda derken bunu açın biraz yani hep yanınızda mı karşınızda yuakrıda aşağıda görmüyormusunuz ?

Bende görüyorum ışık olayını ama gözle küçük nokta gümüş rengi gibi her açıdan her saatte görmüşümdür yıllardır. Neden bilmiyorum :p varlıksa uzak dursun benden. Göz sorunuysa kör olmasam bari :(

Göz tansiyonu nadiren gençlerde görülür.En fazla gözünüzün ışığa karşı zayıf olduğunu ve görme bozukluğu olabilir .Yanımda derken bunu açın biraz yani hep yanınızda mı karşınızda yuakrıda aşağıda görmüyormusunuz ?
evet mantıklı soru bende merak ettim sadece yanındamı görüyorsun sevgili mani...

Tansiyon daki değişiklikler gözlere vurur hemen, hani o takip ettikce kaçan noktalar, kararma,ışık patlamaları felan , olur onlar geçer merak etme, yediklerine dikkat et ani hareketler yapma emi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri