"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

vizyon almak için solomon'un büyülü tılsımı

bu mu peki ? Urum onayladı mı göremedim yazıları tam
"Pentacles of Jupiter" veya "Fifth pentacle of Jupiter" yazarak aratabilirsiniz internette. Maalesef başka site ismi veremiyorum kurallar gereği ama biraz karıştırırsanız bulursunuz internette :) Urum'un verdiği bilgilere göre bu olması gerekiyor.

bu mu peki ? Urum onayladı mı göremedim yazıları tam

"Pentacles of Jupiter" veya "Fifth pentacle of Jupiter" yazarak aratabilirsiniz internette. Maalesef başka site ismi veremiyorum kurallar gereği ama biraz karıştırırsanız bulursunuz internette :) Urum'un verdiği bilgilere göre bu olması gerekiyor.
Şöyle yapayım hem siz hem başkaları yararlansın. İngilizcesi olan da okuyabilir.
(ALINTI) Screenshot_20220823-125221_Chrome.jpg

bu yöntemi bu işi gercekten yürekten yapmak isteyenler mutlaka yapsın çok özel bir çalışmadı aslında burda paylaşmayacaktım ama paylamaya sonradan karar verdim

jüpiter günü ve saatinde yapacaksınız

kendi kanınızla bir kağıda yazacaksınız

yafa gümüşe işleteceksniz

jpiter günü ve saatini sormayın biraz araştırma lütfen ki zaten sitede var

Çok teşekkür ederim peki gümüşe dökmeden yapsak olur mu ?

Ekli dosyayı görüntüle 2410

vizyon almak için solomon'un büyülü tılsımı

jüpiterin 5. pentakelidir. hz. Yakup gök yüzüne kadar olan boşluğu (bütün evreni) bu tılsımla kaplamıştır. garantili bir vizyon alma yöntemidir.çok kudretli bir tılsımdır.
Evrenden bir şey alırsak oda bizden alır. Bu tılsım bu kadar kudretliyse bunu yaptığımız takdirde bizden çok büyük ölçüde bir şeyler gitmez mi

Ekli dosyayı görüntüle 2379
Ruyada istediğiniz şeyi görmeniz için bir mektup.
Zamanında @Absoluta Virtute vermişti. Bende işe yaradı. Çizip yastığın altına içine koyuyoruz.
Çalışmayı Uyguladıktan Sonra 2.gün Çalıştı ama gece İlk gördüğüm rüyada değil gece 3 gibi uyandım 2. Rüyada gördüm. mürekkep olarak kendi kanımı kullandım. Sormak istediğim birkaç soru var @Absoluta Virtute

- uygulamada kullanılan alfabe nedir ?
- uygulama gerekeni Yerine Getirdiyse aynı kişiyi tekrar görmek için çalışmayı tekrarlamak gereklimi yoksa farklı bir işlem yapmak mı lazım ?

Çalışmayı Uyguladıktan Sonra 2.gün Çalıştı ama gece İlk gördüğüm rüyada değil gece 3 gibi uyandım 2. Rüyada gördüm. mürekkep olarak kendi kanımı kullandım. Sormak istediğim birkaç soru var @Absoluta Virtute

- uygulama gerekeni Yerine Getirdiyse aynı kişiyi tekrar görmek için çalışmayı tekrarlamak gereklimi yoksa farklı bir işlem yapmak mı lazım ?
İbranice
Bu çalışma bu şekilde pratik bir amaç İçin değil de genel mana da bu güce ulaşmak İçin kullanılır. O yüzden yeniden yeniden yapılmaz.

ibranice ve ibrani alfabesi

Geri