Deadly_Wolf
Kayıtlı Üye
bu mu peki ? Urum onayladı mı göremedim yazıları tam
"Pentacles of Jupiter" veya "Fifth pentacle of Jupiter" yazarak aratabilirsiniz internette. Maalesef başka site ismi veremiyorum kurallar gereği ama biraz karıştırırsanız bulursunuz internettebu mu peki ? Urum onayladı mı göremedim yazıları tam
bu mu peki ? Urum onayladı mı göremedim yazıları tam
Şöyle yapayım hem siz hem başkaları yararlansın. İngilizcesi olan da okuyabilir."Pentacles of Jupiter" veya "Fifth pentacle of Jupiter" yazarak aratabilirsiniz internette. Maalesef başka site ismi veremiyorum kurallar gereği ama biraz karıştırırsanız bulursunuz internetteUrum'un verdiği bilgilere göre bu olması gerekiyor.
Çok teşekkür ederim peki gümüşe dökmeden yapsak olur mu ?Şöyle yapayım hem siz hem başkaları yararlansın. İngilizcesi olan da okuyabilir.
(ALINTI) Ekli dosyayı görüntüle 2381
bu yöntemi bu işi gercekten yürekten yapmak isteyenler mutlaka yapsın çok özel bir çalışmadı aslında burda paylaşmayacaktım ama paylamaya sonradan karar verdim
jüpiter günü ve saatinde yapacaksınız
kendi kanınızla bir kağıda yazacaksınız
yafa gümüşe işleteceksniz
jpiter günü ve saatini sormayın biraz araştırma lütfen ki zaten sitede var
Çok teşekkür ederim peki gümüşe dökmeden yapsak olur mu ?
Evrenden bir şey alırsak oda bizden alır. Bu tılsım bu kadar kudretliyse bunu yaptığımız takdirde bizden çok büyük ölçüde bir şeyler gitmez miEkli dosyayı görüntüle 2410
vizyon almak için solomon'un büyülü tılsımı
jüpiterin 5. pentakelidir. hz. Yakup gök yüzüne kadar olan boşluğu (bütün evreni) bu tılsımla kaplamıştır. garantili bir vizyon alma yöntemidir.çok kudretli bir tılsımdır.
Çalışmayı Uyguladıktan Sonra 2.gün Çalıştı ama gece İlk gördüğüm rüyada değil gece 3 gibi uyandım 2. Rüyada gördüm. mürekkep olarak kendi kanımı kullandım. Sormak istediğim birkaç soru var @Absoluta VirtuteEkli dosyayı görüntüle 2379
Ruyada istediğiniz şeyi görmeniz için bir mektup.
Zamanında @Absoluta Virtute vermişti. Bende işe yaradı. Çizip yastığın altına içine koyuyoruz.
Hangi alfabesi olduğunu hatırlamıyorum.- uygulamada kullanılan alfabe nedir ?
- uygulama gerekeni Yerine Getirdiyse aynı kişiyi tekrar görmek için çalışmayı tekrarlamak gereklimi yoksa farklı bir işlem yapmak mı lazım ?
İbraniceÇalışmayı Uyguladıktan Sonra 2.gün Çalıştı ama gece İlk gördüğüm rüyada değil gece 3 gibi uyandım 2. Rüyada gördüm. mürekkep olarak kendi kanımı kullandım. Sormak istediğim birkaç soru var @Absoluta Virtute
- uygulamada kullanılan alfabe nedir ?
- uygulama gerekeni Yerine Getirdiyse aynı kişiyi tekrar görmek için çalışmayı tekrarlamak gereklimi yoksa farklı bir işlem yapmak mı lazım ?
ibranice ve ibrani alfabesiÇalışmayı Uyguladıktan Sonra 2.gün Çalıştı ama gece İlk gördüğüm rüyada değil gece 3 gibi uyandım 2. Rüyada gördüm. mürekkep olarak kendi kanımı kullandım. Sormak istediğim birkaç soru var @Absoluta Virtute
- uygulamada kullanılan alfabe nedir ?