Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jüpiterin 5. pentakelidir. hz. Yakup gök yüzüne kadar olan boşluğu (bütün evreni) bu tılsımla kaplamıştır. garantili bir vizyon alma yöntemidir.çok kudretli bir tılsımdır.
evet urum kullanımını tam olarak yazabilirmisin ve çizimi nasıl olacak kagıt kalem gün v.s farkediyormu üzerine okunacak bir şeyler varmı gibi merak ettim salamon ile ilgili çalışmaları teşekkürler .
ya belki ilginç bir soru olcak ama bir şifa mandalası vardı onun çıktısını alıp kullanabilirsiniz diye yazıyordu. Bunun da çıktısı alınabiliyor mu? Yoksa çizilmesi mi gerekiyor?
bu yöntemi bu işi gercekten yürekten yapmak isteyenler mutlaka yapsın çok özel bir çalışmadı aslında burda paylaşmayacaktım ama paylamaya sonradan karar verdim
jüpiter günü ve saatinde yapacaksınız
kendi kanınızla bir kağıda yazacaksınız
yafa gümüşe işleteceksniz
jpiter günü ve saatini sormayın biraz araştırma lütfen ki zaten sitede var
urum,bu tılsım hangi amaç için kullanılıyor,kanımızla yazılan bu tılsım yafa gümüşe nasıl işletiliyor,zahmet olacak ama biraz daha bilgi lütfen,bu arada çok teşekkür ederim
Bir soruda benden, rica etsem.
Kağıt veya gümüş üzerine işledikten sonra, elimizdeki bu tılsımı nerede saklaycağız?
Yastık altında mı, bir kutunun içinde mi yoksa görünür bir yerde mi?
Beyefendi Batı Majisi tılsımları-sihirlikutuları-sigilleri için Xavasstaki gibi bir özel mürekkep gerekiyor mu?Bir de demonolojiyle uğraşan biri sakın kanla yazma, bu senin çocuklarına bile bu işlerin bulaşmasını sağlar demişti.
kanla yazmak çok eski bir gelenektir. zaten bir varlıkla irtibat halinde olursanız . sizden sonra çocuklarınız içinde yardımcı olmak için kalırlar. biz buna kısaca miras kalan varlık diyoruz.
safran mürekkebinin özelliği de budur zaten. kana çok benzer bir renk verir kağıtta ama kokusu daha güzeldir. tercih sizin kan ile yazmak istenmiyorsa başka mürekkepler tercih edilebilir.