Harf anlamı. 

Bu rüya simülasyonu mu yaratıyor yoksa hakikate dair soruların cevaplarını da verebilir mi..Ekli dosyayı görüntüle 2379
Ruyada istediğiniz şeyi görmeniz için bir mektup.
Zamanında @Absoluta Virtute vermişti. Bende işe yaradı. Çizip yastığın altına içine koyuyoruz.
Hangi forum..Forum Rusça
Her ikisi.Bu rüya simülasyonu mu yaratıyor yoksa hakikate dair soruların cevaplarını da verebilir mi..
Teşekkür ederim.. Bu forumun başına gelmiş en guzel sey olabilir misiniz acabaHer ikisi.![]()
Az kaldı gerekli mazemeler perşembeye yetişir umarım@Absoluta Virtute Ben de şunu soracaktım aslında; sembolizm olarak mı yanıt alırız yoksa durugörü gibi bir kesit mi alırız? Arkadaşın simulasyondan kastettiği de bu mu ?
Ben @Absoluta Virtute 'n glifi için sormuştum ama senin tılsımı da merak ediyordum. Bakalım ne olacakAz kaldı gerekli mazemeler perşembeye yetişir umarım
Mesela kendim adina önemli bir şahsı rüyada görmek istiyorum. Harf çalışması sayesinde gördüğüm rüya isteğim yönünde şekilleniyor. Bir simülasyon yaratılıyor.Arkadaşın simulasyondan kastettiği
Tamamdır, açık niyet belirlemek gerekiyorMesela kendim adina önemli bir şahsı rüyada görmek istiyorum. Harf çalışması sayesinde gördüğüm rüya isteğim yönünde şekilleniyor. Bir simülasyon yaratılıyor.
Diğer konu ise birine iftira atılıp atılmadığı konusunda hakikati, gerçeği öğrenmek için niyetleniyorum ve gerçekler rüyada gösteriliyor. Demek istedigim bu.
Ve her ikisi de olabilirmiş Absoluta'nin cevabına göre.
Absoluta'ya saygilar![]()
Utandırmayın beni. Ben bu forumun cadolozuyum.Teşekkür ederim.. Bu forumun başına gelmiş en guzel sey olabilir misiniz acaba![]()
![]()
Simülasyon anladım kadarıyla sadece istediği konuda rüya görmek.@Absoluta Virtute Ben de şunu soracaktım aslında; sembolizm olarak mı yanıt alırız yoksa durugörü gibi bir kesit mi alırız? Arkadaşın simulasyondan kastettiği de bu mu ?
Bu rune setini biliyorum Finskarrunnir - Fin Meditasyon Runeleri diye geçiyor. Ben 12. sıradaki olanını yapmıştım bunu yapmamıştım. Bir bakarım sağ olun. Bir de bir şey soracağım çizerken şu sağ üstteki siyah büyük noktanın içini doldurmamız gerekiyor değil mi? İçini doldurur gibi... Hep böyle şeylerde tereddüte kalıp neyse bilmediğim şeyi yapmayayım diye vazgeçiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 2380
Yatmadan önce vücudumuza veya yiyecek içecek bi sey üzerine çiziyoruz. Hem lusid hem trans için etkiliymiş. Bol şans.
@Darkon @Souls In The House
Evet doldur nasılsa oyle çizmeye dikkat etmek gerekiyor.Bu rune setini biliyorum Finskarrunnir - Fin Meditasyon Runeleri diye geçiyor. Ben 12. sıradaki olanını yapmıştım bunu yapmamıştım. Bir bakarım sağ olun. Bir de bir şey soracağım çizerken şu sağ üstteki siyah büyük noktanın içini doldurmamız gerekiyor değil mi? İçini doldurur gibi... Hep böyle şeylerde tereddüte kalıp neyse bilmediğim şeyi yapmayayım diye vazgeçiyorum.
İşaret yoluyla da sorunum yok ama yorumlamasında paranoyaya düşüyorum.Simülasyon anladım kadarıyla sadece istediği konuda rüya görmek.
Ben işaret yoluyla mesaj alıyorum. Siz belki de farklı şekilde alacaksınız. Denemeden bilemeyiz.
Teşekkür ederim, nasıl çizmemiz öneriliyor imajinasyon ile mi belirli renkli bir kalem ile mi ?Ekli dosyayı görüntüle 2380
Yatmadan önce vücudumuza veya yiyecek içecek bi sey üzerine çiziyoruz. Hem lusid hem trans için etkiliymiş. Bol şans.
@Darkon @Souls In The House
görsel gözükmüyorEkli dosyayı görüntüle 6630
vizyon almak için solomon'un büyülü tılsımı
jüpiterin 5. pentakelidir. hz. Yakup gök yüzüne kadar olan boşluğu (bütün evreni) bu tılsımla kaplamıştır. garantili bir vizyon alma yöntemidir.çok kudretli bir tılsımdır.
URUMHAMATAHAYİL resim aktif değil normalde pentacle dediğin için ben yıldız olarak bilirim ama şunumu demiştiniz acep
Ekli dosyayı görüntüle 2372
görsel gözükmüyor![]()