Maximillian
Kayıtlı Üye
Bağışla benim bilgisizliğimPentakle çemberin içine alınmış yıldız. Cembersiz olana Pentagram denir.
Özür dile ecel bir durum yok.Bağışla benim bilgisizliğim
Özür dile ecel bir durum yok.![]()
Bir hata dahaŞu raddede ki birinin bu kadar küçük bir ayrıntıyı bilmemesi büyük bir hata kendim için tabi
Senin için belkiBir hata daha![]()
İptalini nasıl yapıldığını bende merak ediyorum açıkçasıMadem konusu güncel olmuş ben de birkaç soru sorayım.
-Vizyon sürekli mi devam eder? Vücut sıvısı kullanılıyor. Çalışma enerji olarak ağır gelirse bir süre sonra iptaline karar verilebilir mi?
-İstenen konuyla ilgili olarak ritüel veya zihinsel bir yoğunlaşma,odaklanma ile mi vizyon alınır yoksa beklenmedik anda beklenmedik konularla ilgili mi olur?
-Farklı varlıkların frekansa müdahalesi olma ihtimali var mı yani bu işlemin güvenliği için özel olarak korunma uygulanmalı mı?
İhtimal üzerinde duruyorum ejder kanı ile yapmayı düşünüyorum biliyorsun bunu denememek ileride ben denedim çok müthiş bir deneyim diyememektir peki ya sen ?@Maximillian bunu çalışacak mısın?
Ara verdim her şeye ben kısa bir süre. Bünyemi toparlıyorum o arada yeni bilgiler topluyorum. Bunu aktifleştirince bir yandan çok fazla başka işlemim olmadığı bir zamana denk gelmesini istiyorum. Yüksek enerji gerektirir bence.İhtimal üzerinde duruyorum ejder kanı ile yapmayı düşünüyorum biliyorsun bunu denememek ileride ben denedim çok müthiş bir deneyim diyememektir peki ya sen ?
Bundan öncesi enerji için ritüel bir kaç gün sonra da bu olabilir aslında gününü bir oturtabilirsemAra verdim her şeye ben kısa bir süre. Bünyemi toparlıyorum o arada yeni bilgiler topluyorum. Bunu aktifleştirince bir yandan çok fazla başka işlemim olmadığı bir zamana denk gelmesini istiyorum. Yüksek enerji gerektirir bence.
Öyle deneyebilirim ama bunun etkisinin nasıl,ne zaman ve ne kadar olacağını hiç kestiremediğim için...Tek ritüellik ve sonuca bağlı biten bir tılsım degil. Muhtemelen aktif olduğu sürece işlevli olacak.Kağıtlı çalışmak sonlandırmaya daha uygun sanki. Bir de farklı varlıklar vizyona müdahale etmesin diye korumaBundan öncesi enerji için ritüel bir kaç gün sonra da bu olabilir aslında gününü bir oturtabilirsem
İkimiz içinde sarsıcı bir tecrübe geliyor irtibatta kalalımÖyle deneyebilirim ama bunun etkisinin nasıl,ne zaman ve ne kadar olacağını hiç kestiremediğim için...Tek ritüellik ve sonuca bağlı biten bir tılsım degil. Muhtemelen aktif olduğu sürece işlevli olacak.Kağıtlı çalışmak sonlandırmaya daha uygun sanki. Bir de farklı varlıklar vizyona müdahale etmesin diye koruma
Aslında buna benzer kabala temelli bir haberci rüya tılsımı ile çok basit kurşun kalemle çizen amatör kişilerin bile başarılı olduğunu görmüştüm. Ama o tek seferlik kullanılan bir çalışmaydı. Benim isteģim odaklanarak, istediğim zaman talebim olan konuda vizyon alabilmek yani talep etmedigim bilginin girişini çok tercih etmiyorum çünkü buna bilinçaltının karışıp karışmadığını garantileyemeyiz. Bunu sağlar mıyız yoksa beklenmedik anda girişler mi olur bilmiyorum.Sanırım
İkimiz içinde sarsıcı bir tecrübe geliyor irtibatta kalalım
Kanın yerine dragonblood mürrekebi kullanabiliriz tükürüklede sonrasında aktive edilir diyorum açıkçası illede kan ise bunu denemek lazımAslında buna benzer kabala temelli bir haberci rüya tılsımı ile çok basit kurşun kalemle çizen amatör kişilerin bile başarılı olduğunu görmüştüm. Ama o tek seferlik kullanılan bir çalışmaydı. Benim isteģim odaklanarak, istediğim zaman talebim olan konuda vizyon alabilmek yani talep etmedigim bilginin girişini çok tercih etmiyorum çünkü buna bilinçaltının karışıp karışmadığını garantileyemeyiz. Bunu sağlar mıyız yoksa beklenmedik anda girişler mi olur bilmiyorum.
Lucid için uygun mudur? Yoksa sadece "istediğim bir konuyu, kişiyi göreyim" olarak mı uygun? Daha önce yine istediğimiz bir şeyi rüyada görmek için bir harf çalışması vardı elimde bunu da gördüğüm iyi oldu. Lucid, Astral için de glif, harf, rune çalışması vardır ama bir türlü bana uygununa denk gelemedim. Bulurum umarım.Ekli dosyayı görüntüle 2379
Ruyada istediğiniz şeyi görmeniz için bir mektup.
Zamanında @Absoluta Virtute vermişti. Bende işe yaradı. Çizip yastığın altına içine koyuyoruz.
Denenebilir belki bilemiyorum. Forum Rusça olduğu içinLucid için uygun mudur? Yoksa sadece "istediğim bir konuyu, kişiyi göreyim" olarak mı uygun? Daha önce yine istediğimiz bir şeyi rüyada görmek için bir harf çalışması vardı elimde bunu da gördüğüm iyi oldu. Lucid, Astral için de glif, harf, rune çalışması vardır ama bir türlü bana uygununa denk gelemedim. Bulurum umarım.
Bu arada kısa bilgi "letter" kelimesini translate çevirisi yapınca "mektup" diye çeviriyor evet o anlamı da var ancak asıl anlamı burada "harf" olacak. Doğru çevirisi "harf" yani. Ben de çeviriden bakınca "mektup" diye çeviriyordu diyorum "ne saçmalıyor bu?" sonradan "letter" kelimesini çevirmeye çalıştığını anladımOnu da yapamıyor...