Parmak uçlarınızdan , o kısımlar en kolay ve en az acı çekerek kan alabileceğiniz bölgelerdir .Peki o kadar kanı nerden çıkaracaz...
Normal saman kağıdının üzerine kanımızı kullanabilir miyiz çok ciddi bir fark yaratır mı?
Peki beyaz bir bez üzerine yapabilir miyiz ?bu yöntemi bu işi gercekten yürekten yapmak isteyenler mutlaka yapsın çok özel bir çalışmadı aslında burda paylaşmayacaktım ama paylamaya sonradan karar verdim
jüpiter günü ve saatinde yapacaksınız
kendi kanınızla bir kağıda yazacaksınız
yafa gümüşe işleteceksniz
jpiter günü ve saatini sormayın biraz araştırma lütfen ki zaten sitede var
Denedim bir şey olmuyor arkadaslar zaman kaybı ve kesılen parmagıma olan oldu ve gumuse bayıldıgım paraya
Dövme olarak yaptırılsa etkisi nasıl olur acaba?
Dövme olarak yaptırılsa etkisi nasıl olur acaba?
güzel bir paylaşım ben bunu yaparım gümüşcüyede yaptırırım lakin gördüğüm kadarıyla sağ üst köşede boşluk var bu tılsımda eksik varmı sayın urum birde tılsımın üzerinde 4 rakamı var bu nedir acaba birde gümüşcüye yaptırıcaz mecbur zira gümüşe nasıl işlenir bilmiyorum yapan arkadaş pc üzerinden yaparsa sorun olmaz diye düşünüyorum lain el ile çizerse onun enerjisi geçmiş olacak bu kişinin enerjisini nasıl çıkarırım acaba bir iki kişi sormuşlar bunu dövme yaptırılırsa etki edermi cevab verirseniz sevinirim konuyu hortlatmış oldum kusuruma bakmayın lütfen
mesela tılsımı çizdirdin aldın eve geldin onun enerjisini temizlemek için tuzlu suya koy veya kaya tuzuyla yıka benim bildiği bu maddeler arındırıcı akan dere suyundada arındırılabilir