"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

vizyon almak için solomon'un büyülü tılsımı

Sayın Urum
Solomon Tılsımı önümüzdeki hafta müşteri gününün müşteri saatinde hazırlatacağım.
Size soracağım nerede muhafaza edelim, nasıl faydalanalım?Ben yastığımın altında bulundurmayı düşünüyorum.Sizce uygun mu?
Saygılar

hazırlatacağım derken başkası sizin için mi yapacak

başkası sizin yapıyorsa demek ki gümüşe işleteceksiniz. eğer kağıda yazılıyorsa kendiniz yapınız.

eğer gümüşe yapılırsa daha sonra belirlediğiniz gün ve saatte yani bir hafta sonra sizde üstünden kendi kanınızla geçin sanki yapıyormuş gibi. kan silinsin önemli değil ama sizin enerjiniz geçsin

üzerinizde taşıyın

Evet Sayın Urum gümüşçü yapacak
Üzerinden kanımla geçerim.Üzerimde taşıyacağım.
Teşekkürler
Saygılar

Bu tılsımı bende yaptırmak istiyorum.İstanbul'da uygun fiyata yapabilecek tanıdığınız gümüşçü var mı arkadaşlar?

1. kan ile kağıt
2. gümüşe işleme.

kan gümüş üzerinde durmaz silinir zaten. yani farklı şekilde yapacaksınız.

hazırlatacağım derken başkası sizin için mi yapacak

başkası sizin yapıyorsa demek ki gümüşe işleteceksiniz. eğer kağıda yazılıyorsa kendiniz yapınız.

eğer gümüşe yapılırsa daha sonra belirlediğiniz gün ve saatte yani bir hafta sonra sizde üstünden kendi kanınızla geçin sanki yapıyormuş gibi. kan silinsin önemli değil ama sizin enerjiniz geçsin

üzerinizde taşıyın

Burada çelişki yaşadım şimdi .

Gümüşe işletildikten sonra kendi kanı ile üzerinden geçilmesi kişinin enerjisini yükleyecektir tılsıma. Normalde kişinin kendi tılsımını kendi hazırlaması, üzerinde DNA sını bırakması (vücut devamlı sıvı üretir, elinizden geçecek olan vücudunuzun kendi yağı, ter vs gibi farkedemeyeceğiniz bir miktarda bile olsa herhangi bir vücut sıvınız) bakımından tılsımın çalışması için anahtar niteliğindedir. Gümüşçünün eli değeceği için tılsımın üzerinden onun enerjisi kaldırılmalı ve yerine kişinin kendi enerjisi konulmalıdır bu da en iyi kanla olur. Eğer gümüş üzerine yazı işlemeyi biliyorsanız yani gümüşçülük sanatından anlıyorsanız kan sürmenize gerek yoktur tabi, tılsımı siz hazırlayabilirsiniz. Ama herhangi bir gümüş plakası alıp da üzerine kanla tılsım çizmeniz yeterli olmayacaktır, her ne kadar sizin enerjinizle bile yapılmış olsa tılsımı çalıştırmaz çünkü kanın gümüşe kazınabilme özelliği yoktur, kuruyup geçince düz bir gümüş plaka olacaktır yeniden yani üzerinde herhangi bir işaret falan kalmayacağı için boş bir gümüşten çalışması beklenmez.

birşey sormak istiyorum sayın urum.siz bu büyü ve tılsımları denediniz mi? denediyseniz hangi sonuçları aldınız ?? bunları bizimle paylaşırsanız çok müteşekkir oluruz :)

birşey sormak istiyorum sayın urum.siz bu büyü ve tılsımları denediniz mi? denediyseniz hangi sonuçları aldınız ?? bunları bizimle paylaşırsanız çok müteşekkir oluruz :)
Bu sonuçlar paylaşılmaz sayın Solomon. En basit sebeplerinden biri başkalarının farklı beklentilere girmesidir ve doğal olarak yanlış yönlenmesidir.

Sayın Urum
bu tılsımı güçlendirci zikirler yapılabilir mi?
Mesela EL HABİR EL BASİR ES SEMİ
Teşekkür ederim.

Ben cevaplayayım. Zikirler güçlendirmez bu yöntemi. Hem zikir yapılacaksa bile bu dilde değil Süleyman'ın dilinde yazılmalı.

Teşekkür ederim sağolun.Sormadan edemeyeceğim.
Hz.Süleymanın dilinden bu tılsımı güçlendirici zikir hangisidir?
Rica etsem yazabilirmisiniz?
Teşekkürler

Bunu araştırıp çok rahat bulabilirsiniz. Şu an süleyman dilinde bir zikir aklımda yok. Bu sizin ona olan inancınız ve güveninizle ilgilidir. İstediğiniz zikiri gerçekten etkili olacağını düşündüğünüz sürece hangi zikir olduğu önemli değil.

öncelikle tesekkür ederim.ve bir kac sorum olucaktı sizin icin sakıncası olmazsa.
ben tılsımı kanımla kağıda cizmek istiyorum.yalnız hangi tür kağit kullanmamız gerekiyor.kağit cinsi fark edermi.birde kağita tılsımı cizdikten sonra kağiti yanımızda tasımamız gerekiyor degil mi?

key of solomonda en iyi çizilicek nesnenin gezegenin metalinden sonra virgin parchment denen özel cins parşömendir

Bu tılsımı kendime gümüşten yapacağım,Jüpiter günü ve Jüpiter saatinden başka tılsıma başlama yönü ya da yazıların ve işaretlerin yazılması konusunda dikkat etmemiz gereken noktalar var mı?
Emeğiniz için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla

tüm tılsımlar saat yönünde başlar. yazılar içten dışa doğru yazılır. pek uygulamada kendine özel bazı yöntemler olur. fakat onlar kişiye özel baştan hesaplanarak yapıldığında anlatılabilir. Pentegram çizmek için ise sitemizde ve pek çok kaynakta nasıl çizileceği anlatılmaktadır. dediğim gibi en basit olarak saatinde yönünde çizilir yazılır merkezden başlanarak dışa doğru yazılmaya devam edilir

Geri