yaşıyormusunSlm arkadaslar. Divanul afariti seba kitabının 7.ifriti davetini yapmaya karar verdim. Burdan gün gün gelişmeleri ve duygu durumumu paylaşacagim. Eğer mabetten davet öneren olursa onu da deneyebilirim. Yarın akşam görüşmek üzere
1. Gün : saat 12:15 - 13:00 arası davet yaptım. Herhangi bir olay yaşamadım. İlk 1 hafta aynı daveti tekrarlayacagim. 2. Hafta ise buhur yakmaya başlayıp ifritin harflerini de bir kağıda yazıp üzerinde taşıyacagimSlm arkadaslar. Divanul afariti seba kitabının 7.ifriti davetini yapmaya karar verdim. Burdan gün gün gelişmeleri ve duygu durumumu paylaşacagim. Eğer mabetten davet öneren olursa onu da deneyebilirim. Yarın akşam görüşmek üzere
Başarılar1. Gün : saat 12:15 - 13:00 arası buluşma. bir olay yaşamadım. İlk 1 hafta aynı daveti tekrarlayacagim. 2. Hafta ise buhur yakmaya de bir ifritin harflerini kağıda yazıp üzerinde taşıyacagim
2. Gün : saat 11:30 - 02:00 arası davet için oturdum. Lakin zihnimi toplarlayip davete başlamam 01:30 u Aldi. Konsantre olmak için ifritin kelimelerini söylerken tesbih kullandim ve kullanmaya devam edecegim. Şimdilik herhangi bişey yaşamadım ama saat 05:30 da uyanıp terledim ve bir daha uyuyamadım. Bunun davetle bir ilgisi yok aklımdan cikaramadim başka konuların sonucu.1. Gün : saat 12:15 - 13:00 arası davet yaptım. Herhangi bir olay yaşamadım. İlk 1 hafta aynı daveti tekrarlayacagim. 2. Hafta ise buhur yakmaya başlayıp ifritin harflerini de bir kağıda yazıp üzerinde taşıyacagim
Saolasin kardeşim davetlere yeterince odaklanamiyorum ama denemeye devam edeceğim.Başarılar
en azından kararlısınız. olur umarım. takipteyimSaolasin kardeşim davetlere yeterince odaklanamiyorum ama denemeye devam edeceğim.
hep muallakta kalıyor bu tarz konular nedense başta ilgi çekici şekilde mesajlar giriliyor konu açılıyor ama devamı gelmiyor maalesef.Saolasin kardeşim davetlere yeterince odaklanamiyorum ama denemeye devam edeceğim.