"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vampirler gerçek mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Neo5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neo5

Kayıtlı Üye
Birkaç gündür kendinin vampir olduğunu iddia eden biriyle konuşuyorum aslında birkaç konuda da detay verdi bende cadıyım açıkçası efsanelerin gercek olduğunu düşünsemde bu bana çok garip geldi siz vampirler kurtadamlar elfler vb. Hakkinda ne düşünüyorsunuz ya da hiç karşılaştınız mı

Birkaç gündür kendinin vampir olduğunu iddia eden biriyle konuşuyorum aslında birkaç konuda da detay verdi bende cadıyım açıkçası efsanelerin gercek olduğunu düşünsemde bu bana çok garip geldi siz vampirler kurtadamlar elfler vb. Hakkinda ne düşünüyorsunuz ya da hiç karşılaştınız mı
Tren wolf , blade , Alaca karanlık hayranlarının ruh hastası düşünceleri başka birşey değil

Birebir görüşüyor musunuz? Yoksa internetten? Neden size vampir olduğunu anlatıyor?

Birebir görüşüyor musunuz? Yoksa internetten? Neden size vampir olduğunu anlatıyor?
Bir siteden mesajlasmaya başladık ben cadı olduğumu söylemiştim sonra konuşmaya başladık anlatmaya başladı inanmak zorunda olmadığımı söyledi ilk başta inanmasamda şuan konuştukça inanmaya basladim bilemiyorum

Siteye giren kurt adam vampir elf gibi varlıklar varsa ya yazsın ya da bana ulaşsın

Bir siteden mesajlasmaya başladık ben cadı olduğumu söylemiştim sonra konuşmaya başladık anlatmaya başladı inanmak zorunda olmadığımı söyledi ilk başta inanmasamda şuan konuştukça inanmaya basladim bilemiyorum
Somut bir kanıtı görmeyince inanmamaya tercih ederim. Arkadaş karşı cins di mı?

Ben de henüz 16-17 yaşlarındayken bir erkek vampir olduğunu söyleyip caka satardı. Biz genç kızlar da agzimiz açık onu dinlerdik. Havalı olduklarını düşündükleri için anlatıyordur bence :d
Vampir olduğunu iddia eden erkeğin sevgilisiyle de konuştum kız tavlamaya çalışsa sevgilisyle nasıl konuşayım

Bu çocuk bana engel attı gizli bir bilgi mi ne vermiş eğer bunu yayarsan başına birşeyler gelir dedi dndjxhdhdjx cidden forumlara falan heryere yazsam birşey olurmu binde bir ihtimal biliyorum büyük ihtimalle trolldu
ben sana gerçek bir bilgi veriyim o zaman vampilik sadece kan içip ortalıkta manyak gibi dolaşmak değildir.
Aslında ruhunu sömüren vampirler vardır bunlar senin hayat enerjini çalan -- bak nasıl sinirlendim yine--- mahlukatlardır.
örnek olarak yolculukta iken yüksek bir noktadan geçer iken ya düşersek ne biçim yer geldiğimize deymezmiş ya da bak ne kadar para&enerji kaybettik tarzında olan enerji sömüren varlıklar vardır işte bunlar gerçek vampilerdir. Not: sakın psikopatlık yapıp yüksek yerlerde dolaşmayın mazAllah süratle öbür tarafı boylayabilirsiniz .

Sizin anlatmak istediğiniz şey bence vampirlerden ziyade enerji çalan cadı kanı taşıyan insanlar ...
Bir bayan arkadaşım öyleydi mesela...Karanlığı geceyi çok severdi ama karanlık güçleri olduğu için değil dinginlik sakinlik ve aradığı huzur için....

Sizin anlatmak istediğiniz şey bence vampirlerden ziyade enerji çalan cadı kanı taşıyan insanlar ...
Bir bayan arkadaşım öyleydi mesela...Karanlığı geceyi çok severdi ama karanlık güçleri olduğu için değil dinginlik sakinlik ve aradığı huzur için....
Cadı kanı ne doğuştan olan birşey mi

Geri