dejavu_one
Kayıtlı Üye
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama hayatımın en önemli sorunu olan uykusuzluğuma bir çare arıyorum. ne yaptımsa olmuyor 2 yıldır nerdeyse zombi gibiyim. gözlerim kan çanağı olduğu halde tam uykuya dalacağım esnada sanki büyük bir güç beni yattığım yerden zıplatıyor. irkilerek ve korkarak uyanıyorum. üzerimde büyü olduğuna inanıyorum ki bunun için geçerli sebeplerimde oldukça fazla. 2 tane hocaya gittim muskalar yaptırdım ama hiç birini takmak içimden gelmiyor zaten kayboldular nerde olduklarınıda bilmiyorum. evimi sirkeli suyla sildiğim zaman bir süre rahatlık hissediyorum. ama daha sonra kronik bir şekilde uykusuzluğum geri geliyor. sabaha kadar balkonlarda internette tv de ordan oraya evin içinde dolaşarak geçiriyorum. kendimi halka filmindeki kuyudan çıkan kıza benzetiyorum. o da hiç uyumazdı. belkide tuttuğum nöbetlerin etkisinden bilmiyorum. sadece sabah ezanı okunduktan sonra uykuya gerçek anlamda geçiş yapabiliyorum. psikiyatriste gidip uyku ilacı kullanmadan önce sizlerle de sorunumu paylaşmak istedim. gereksiz yere ilaç kullanmak istemiyorum bu konuyla ilgili yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.