"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uygulamaları tazeleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan peril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

peril

Kayıtlı Üye
Bazı büyülerin ömür boyu sürmesine karşın, bazıları bir ay ya da bir yılda etkisini kaybeder. Mesela biber yakarak birinde arzu uyandırmak mümkün olabilir fakat bu geçici bir istektir. Bunun devam etmesi için bu büyüyü tekrarlamak gerekir. Buna karşın kaşık büyüsü ömür boyudur. Domuz büyüsü de yine bulunup temizlendiği anda etkisini kaybeder. Bu tür büyülerin tekrarlanması durumunda etkili olurlar. Yani büyüler ömür boyu ve kısa süreli olmak üzere ikiye ayrılırlar.

uzun süreli etki eden büyüler nete etki eder. yapıulan uygulamar sonucu kişi dikkatsiz ve özensiz davrandığında büyü uzun sürsede etkisi kaybeder. geriye artık ilk yapım amacı kalmaz negaf anlamda kişin hayatında olmsuzlar oluşmasına neden olur. en güzel yöntem işi biten uygulamanın belirli bir süre sonra iptal edilmisidir. iptal edilen büyü etkisi değil negatif nerjisini kaybedecektir.

şimdi bu mesajımı okuyan kişiler sonsuza kadar sürecek büyü yokmu diyecekler

evet yok. diyelimki siz aşık büyüsü yaptırdığınız kişi size aşık dolu. yani istediğiniz gerçekleşti. artık o büyü istenilen etkiyi yaratmıştır. ihtiyaç kalmamıştır. iptal edilmesi gerekir. iptal edilen büyü kişin size aşık olmasını engellemez o devam eder. negatid etkisi silinir.

aşk sürekli devam edermi. bu sizin ilşkinize kalmıştır. siz veya o dikkatsiz. saygısız özensiz sedakatsiz davranır aşkın gereklilikleri yerine getirmezseniz tabiki kalmaz.

bazıları şu yanılgıya düşer ben ne yaparsam yapayım o ben nasıl istiyorsam öyle davranmasını sağlayacak büyü istemeleridir. bu büyüde tabiki yapılır

kişi mozoşist değilse bu durum devam etmeyecektir. büyü iptal edip yeniden belki yapılabilir. ama yıpratılan bir kalp ve beyin kolay kolay tabir olmaz.

o yüzden kendinize hayatınıza onun hayatına sevginize sevgisine iyi sahip çıkın kırılan bir cam yapıştırılsa bile eskisi gibi olmaz. büyü burda yapıştırıcı etki yapar sadece ama eskisiden daha özenli bakmanız gerekirki dağılmasın

Peki nasıl iptal edilebilir ve Canbar büyüsüde gerçekleştikten sonra iptal edilmelimidir???

Bu konudada yardım edecek birileri varmı acaba???

cevaplarinizi bekliyorum ...

Bir süre önce forum şöyle bir mesaj okumuştum;
Doktor ameliyat yapar ama hasta yapamaz.
Yani bu işe adamış kendisi yıllarını vermiş bir kişi tarafından yapılır bazen buda yetmez, herkes doktorculuk oynayamaz sonra yanlış yeri keser hasta gider ayak yolcu olur :).

Geri