Üyelerin ''soruları'' hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AJA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AJA

Elit Üye
Sayın üyeler,sorularınız bölümünde açtığınız ve açmadan evvel konunun ve soru içeriğinin ''acil'' olmasına dikkat ediniz.
Acill yardım edin sorusunda gerçekten acil bir durum olmak zorunda.Sevgilim gitti nasıl geri çevirebilirim ,acil dua vs vs gibi sorularınız acil değil.
Aksi halde konunuz kapancaktır cevap verilmeden.Dua-uygulama -teknik-büyü-korunma-yasadığınız paranormal bir olay acil değildir.
Konuda sorunuzu düzgün bir başlıkla sorup cevap bekleyiniz.Acilllll yardım edin başlığı hemen cevap alacağınız manasına gelmez.

İyi forumlar.

Kimi üyeler soru sordukları zaman duymak istedikleri cevabı almaya fixlenmiş iseler
neden soru soruyorlar acaba çok merak ediyorum.
Bu soru burda paylaşılıyorsa saygısızlık edilmiyorsa,alaycı tavır yok ise herkes kendince cevabını yazmakta özgür.Kinayelî agresif tutum soruya hiiiç cevap bulamamaktır.
İyi forumlar!

Acil soru nasıl oluyor? Hani içime cin kaçtı acil çıkarın gibi?

Tabii ki ne kadar acil olursa olsun ilk önce sorular bölümüne yazıp admin onayı aldırmanız gerekiyor.Çünkü birde onlar baksın acaba ne kadar acil veya değil.
Şaka şaka,
Böyle şeyleri genelde gevezeliğe yazarız.
Çünkü içe cin kaçma olayına bitek gevezelikte gülebiliyoruz.:D
Sizinle değil sadece olayın kafalardaki yanlış bilinişiyle dalga geçiyorum, kırılmayın.

Tabii ki ne kadar acil olursa olsun ilk önce sorular bölümüne yazıp admin onayı aldırmanız gerekiyor.Çünkü birde onlar baksın acaba ne kadar acil veya değil.
Şaka şaka,
Böyle şeyleri genelde gevezeliğe yazarız.
Çünkü içe cin kaçma olayına bitek gevezelikte gülebiliyoruz.:D
Sizinle değil sadece olayın kafalardaki yanlış bilinişiyle dalga geçiyorum, kırılmayın.

Yok kırılmadım da bana göre bu aciliyet kişiseldir zaten acil diye belirtmeye gerek yok konular admin görür gırmez ya onaylaniyor ya reddediliyor diye biliyorum yani acil yazan da yazmayan da ayni sürede onay alıyor.

Arkadaşlar özel mesaj yollamayı bulamadım? Urum a danışmam gereken bir konu var, nasıl mesaj yollayacağım ?

Arkadaşlar özel mesaj yollamayı bulamadım? Urum a danışmam gereken bir konu var, nasıl mesaj yollayacağım ?
Ekranın sağ üstündeki 'üye kontrol paneli'ne tıklayın.Sayfa açıldığınde sol yanda 'yeni özel mesaj gönder'yazını göreceksiniz.Burdan dilediğiniz kişiye mesaj gönderebilirsiniz.

Geri