SadStory
Kayıtlı Üye
nişanlımın takıntılı bir eski sevgilisi var kendisi büyülerle uğraşan bir insan ve aileside büyücü çok iyi büyüler yapıyor yaklaşık 1 senedir sürekli olarak nişanlıma ulaşmaya çalışıyor bana ne yaşattıysanız 10 katını çekiceksiniz diyor kendisi parmak bastırarak fallarda bakıyormuş çok tehlikeli bir insan bize asla mutlu olamayacaksınızda demişti sürekli bizi arayarak rahatsız ediyor ilişkimizin başından beri sürekli kavga gürültü yaşıyoruz ne zaman birşey düzgün gitse hemen bir sorun cıkıyor nişanlımın tavırlarında bir değişiklik yok bana karşı ama ben aşırı agresifleşiyorum bir anda mutluyken direk karşımda düşmanım var gibi görüyorum nişanlım bazı olaylar yaşıyor rüyasında sürekli yüzü olmayan ama sesi o olan kadın korkutuyormuş her gece görüyormuş korkarak uyanıyor evde tek kalamıyor aşırı yalnız kalma korkusu basıyor karanlık yerlerden tek başına geçemiyor sürekli huzursuz enerjisi düşük bir alakası varmı bilmiyorum ama seneler önce kendisine muska vermiş kadın kıyafetine dikmiş kuran bu demiş sonra benimle beraber olduğu anda böyle durumlar yaşamaya başladı ve en garibi kendisinin vücudundan sürekli olarak uzun siyah o kadının saç renginde ve boyutunda kadın saçı çıkıyor arayıp bana anlatıyor ağlayarak aylardır hergün bu saç mevzusunu yaşıyor çok psikolojisi bozuldu yalnız kaldıgı an aglamaya baslıyor icini korku basıyormuş bu saç olayı tam olarak nedir araştırdım hiçbirşey bulamadım nişanlım falcıya gitmiş kadın ben senin falına bakamam demiş annem de benim falıma bakarken biri üstüne şeytani bir varlık salmış üstünde büyü olabilir senin okutalım bi dedi ve 1 aydır evde tek kaldıgımda sürekli sesler duyuyorum eve hırsız girdi sandım kaç kere sürekli birinin bana doğru yürüdüğünü duyuyorum evde dolapları kendi kendine açılmış olarak buluyorum ve koridordan geçerken biri beni kovalıyor gibi hissediyorum artık kafayı yeme boyutuna geldik büyü varsada bundan nasıl korunabiliriz ve bu saç olayı ne tam olarak ne için yapılıyor bilen varsa lütfen söylesin