moonse
Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili mabet üyeleri.. 4 yıldır hayatım cehennemin 7 kat altına dönmüş durumda.. nereden nasıl anlatmaya başlasam bilmiyorum ama bela belayı dert derdi çekiyor.. üstümüzden büyü mü kader mi bilmiyorum ama size yemin edebilirim dısarda akan bir hayat var bana 4 yıldır zaman durmuş durumda.. annemin başına ust üste gelenler hepimizin hayatını bitirdi.. beyninde emboli attı kısmı felç geçirdi.. kalcasi kırıldı.. kanser oldu.. beyin kanaması geçirdi.. demans başlangıcı başladı 4 yılda insanın başına üst işte bela gelir mi? Yada Allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmis ama bize tekme yağdırıyor sanki inan son 1 ayda artık inancımı yitirdim.. disariya hasretim isimden oldum gücümden oldum.. evin yükü annem.. hep ben de.. artik dayanamıyorum yoruldum hem de çok yoruldum.. annemde ilginclik var 4 yıldir.. annem geceleri bağırıyordu rüyasında sol elimi gözüne kapatıp dua okudum sabah elimin ağrısı ile uyandım doktora gittiğimde elim catlamisti alçıya alındı sonra annem düştü elimin üstüne tam kırıldı ramazan geldiğinde elimi actirdim hala kırık elle dolaşıyorum ağrıdan ağlıyorum artık bu kader mi büyü mü şanssızlık mi annemin içine cin mi kaçmış artık anlayamıyorum.. ama artık inancımı umudumu yitirdim ne yapacağımı bilemiyorum.. artik Allaha küfür etmeye başladım isyanida geçtim farklı boyuta geçtim artık bu yaşadıklarımla ne yapacağımı bilemiyorum..