"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üçüncü gözümün

Alice amundsen

Kayıtlı Üye
Üçüncü gözümün açık olduğunu öğrendim istediğim kişiyi ve olayları hayatıma çekmekte faydası olurmu ya vedud esmasının musallata sebep olduğunu duydum dualarımin tez kabul olmasını istiyorum ne yapmalıyim

Üçüncü gözünün açık olduğunu duyman değil 3. gözünle olanları görmen gerekir. Gördüğünde öğrenmen, gördüklerine de sorman gerekir. Duyduklarınla yola çıkacaksan bol şans..

Bana da 3.gözün açık dediler, sen alevmavisi çizgiler veya gökyüzünde pencereler yada varlıkları görebiliyormusun,??

3. Göz sürekli açık durmaz en azından nasıl açtığında alakadar. En güvendiğim yöntem ayahuascadır. Onu da temiz etmeniz sürekli içmeniz bir açıdan sağlıksız diğer açıdan fazla maliyetli. Diğer yöntemleri başvuran çok başarının sonuna ulaşan yok.

3. Göz sürekli açık durmaz en azından nasıl açtığında alakadar. En güvendiğim yöntem ayahuascadır. Onu da temiz etmeniz sürekli içmeniz bir açıdan sağlıksız diğer açıdan fazla maliyetli. Diğer yöntemleri başvuran çok başarının sonuna ulaşan yok.

Yöntemi ilk kez duyuyorum. 3.göz nasıl sürekli açık durmaz,açılınca zaten kapanmıyor ki. 6 yıl oldu benim hala da açılmaya devam ediyor yavaş yavaş açılıyor bi anda değil. Açılması için hiçbişey yapmadım,anlamadım yani.. Yavaştan varlıkları da görmeye başladım

Ya vedud esması musallata sebep olmaz. Daha farklı esmalar kapıları açar vedud esmasının hatırladığım kadarıyla böyle bir etkisi yok

Geri