"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tövbe tövbe Şuan sitede 9368 kullanıcı online. 319 üye, 9049 misafir.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sesver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sesver

Banlı Kullanıcı
Alexa.com 'da 10.000 ci sıradaki bir sitenin günlük tekil ziyaretçi sayısı 100'ü geçmez nasıl oluyorda bu sitede 10 bin kullanıcı var 7/24 anlayamadım
Böyle bir sahtekarlık yakışmıyor doğrusu koca koca insanlarız .

Birde online olmayıp 7/24 online olan kullanıcılarda cabası aralarında foruma aylardır girmeyen arkadaşlarımız var

Site sürekli açık durur bende.Bazen giriş yapmam sadece açılan konulara bakarım.Yorum yapacaksan giriş yaparım.Şu anda sana yorum yapmak için giriş yaptım mesela.Neden sahtekarlık olsun.

siteye dün üye olmuşsunuz ve attığınız ilk 2 mesaj da yukarıdakiler.

siz önce bir paylaşım yapın, bir şeyler öğrenmek isteyin biz sizin samimiyetinize inanalım; sonra yöneticiler bu durumu açıklar.
muhtemelen siteden çıkarken çıkış demeyen ve çerezleri silmeyen kullanıcılar kayıt ediliyordur.
sitede biraz vakit geçirip yöneticileri tanısaydınız, online kişileri fazla göstermek için bir çaba göstermeyeceklerini anlardınız.

sevgilerle

Nasıl sahtekarlık dersiniz anlayamıyorum bir kanıtınız olmadan. Örnek vereyim şuan tanıdığım herkes açık sayılır sitede.Bu forumu yöneticilerini adminlerini tanımıyorsunuz.Burası Türkiye'nin en büyük parapsikoloji platformu.Eğer sitede vakit geçirirseniz birşeyler öğrenirseniz bu site sahiplerinin böyle birşey yapmayacaklarını böyle insanlar olmadığını anlayacaksınız.Site yönetimi sıkıdır. Ayıptır söylemesi geçen benim bilgisayardan iki hesap açıldığı için uzaklaştırıldım :D Sahtekar demeniz büyük bir yanlış.Sandığınız gibi bu dünyada bu tür konulara ilgisi olan insanlar az değil.. Daha yazardım ama yatacağım tavsiyem forumda biraz vakit geçirin tanıyın insanları yöneticileri...
Sevgiyle kalın...

Mantıklı bir açıklama işte , normalde dediğim gibi bir sahtekarlık olayı olsaydı konuyu açar açmaz ceza verirler hesabımı kapatırlardı ben aslında site yöneticilerinin tepkisini ölçmek ve bu tip basit agresif hareketlere karşı tepkilerinden ne kadar tekamül etmiş olduklarını anlamaktı amacım

Anladım demek istediğinizi.Öğrendiniz galiba nasıl bir forum olduğunu :) Baktımda çoğu açık zaten moderatörlerin,yöneticilerin cevabı gelir birazdan...
Cidden bana buranın çok yararı oldu bazı kişilerle tanıstım.Az da olsa tanıdım adminleri,moderatörleri sizde tanıyınca forumda vakit geçirdikce anlayacaksınız :)
İyi forumlar...

Anladım demek istediğinizi.Öğrendiniz galiba nasıl bir forum olduğunu :) Baktımda çoğu açık zaten moderatörlerin,yöneticilerin cevabı gelir birazdan...
Cidden bana buranın çok yararı oldu bazı kişilerle tanıstım.Az da olsa tanıdım adminleri,moderatörleri sizde tanıyınca forumda vakit geçirdikce anlayacaksınız :)
İyi forumlar...
Evet çoğu forumda böyle birşey yazınca hemen hesabınızı kapatıyorlar yasakçı zihniyet zaten egonun yönettiği zihniyettir tekamül çok önemli forumu yöneten insanlar önce kendileri birazcık egolarından kurtulmuş olmalıki bizide kurtarsınlar

Sitede belirli bir süre sınırı vardır. Online tablosunun yenilenme süresi. Bunu örneğin site admini 10 gün yapar. 10 Gün boyunca siz siteden çıkış yapmadığınız sürece siteye girmeseniz bile online görünürsünüz.

Sitede belirli bir süre sınırı vardır. Online tablosunun yenilenme süresi. Bunu örneğin site admini 10 gün yapar. 10 Gün boyunca siz siteden çıkış yapmadığınız sürece siteye girmeseniz bile online görünürsünüz.

Evet üyeleri tıklayınca zaten en son ne zaman giriş yaptığı görülüyormuş şimdi gördüm 313 kullanıcı online rakamı doğru ama sadece 7 tanesi mesela şu an aktif diğerleri 1-10 gün arası önce en son aktiviteleri yani rakamlar doğru ama 10 günlük o zaman rakamları o ortalamaya bölerek günlük hesapta anlaşılır günde 30 üye 900 civarı ziyaretçi var siteye buda büyük bir rakam forumlar için

açtığınız her konu ayrı bir forum kirliliği, ayrı bir komiklik ve seviyesizlik içeriyor. Ne oldu siz bize hakaret edince biz sizi yasaklamadık diye tekamülümüzü tamamladık. Komik değil hata iğrenç bir yorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri