Evet çoğu forumda böyle birşey yazınca hemen hesabınızı kapatıyorlar yasakçı zihniyet zaten egonun yönettiği zihniyettir tekamül çok önemli forumu yöneten insanlar önce kendileri birazcık egolarından kurtulmuş olmalıki bizide kurtarsınlarAnladım demek istediğinizi.Öğrendiniz galiba nasıl bir forum olduğunuBaktımda çoğu açık zaten moderatörlerin,yöneticilerin cevabı gelir birazdan...
Cidden bana buranın çok yararı oldu bazı kişilerle tanıstım.Az da olsa tanıdım adminleri,moderatörleri sizde tanıyınca forumda vakit geçirdikce anlayacaksınız
İyi forumlar...
Anlıyorum bilgilendirme için teşekkür ederimSitede belirli bir süre sınırı vardır. Online tablosunun yenilenme süresi. Bunu örneğin site admini 10 gün yapar. 10 Gün boyunca siz siteden çıkış yapmadığınız sürece siteye girmeseniz bile online görünürsünüz.
Sitede belirli bir süre sınırı vardır. Online tablosunun yenilenme süresi. Bunu örneğin site admini 10 gün yapar. 10 Gün boyunca siz siteden çıkış yapmadığınız sürece siteye girmeseniz bile online görünürsünüz.