"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

temriye için yardım

merhaba,
Bismillahi türbetü ardina birikati ba'dina liyüşfa bihi sekimüna biizni Rabbina.
Bu dua, Hz.Aişe den rivayet edildiğine göre Hz.Muhammed (s.a.s.) bir kimsenin bir tarafı ağrıdığında veya yara bere olduğunda parmağı ile işaret ederek okursa şifa bulur denmektedir.
temriye için faydalı olurmu bilmem deneyebilirsin..

Ayrıca şifa ayetlerini okuyabilirsin.
umarım faydasını görürsün..

çıban, sivilce ve benzeri döküntüler için;
Allahümme musağğirel-kebir ve mükebbires-sağir, sağğir ma bi.
Anlamı;
Ey büyüğü küçülten ve küçüğü büyülten Allah' ım! Bendeki olanı küçült.(şifa ver)

em ebremû emren feinna mübrimun

diye bir kısa dua da biliyorum. umarım işine yarar. geçmiş olsun..

slm ben sana yakınım aramız 40 km ben serikte oturuyorum. benim bildiğim bir dua var 3 gün sabah okuyup tükürüyorsun, perhizi var, bir de karışımı var oda okunuyor ve üzerine sürülüyor. kesin çözüm. denenmiştir bu dua babadan oğula geçiyor bize. herhangi maddi birşey talep etmiyom yanlış anlaşılmasın. geçmezse buradan ulaç bana şimdiden geçmiş olsun .

Siğil ve Temru için Dua

"Em ebremu emran fe inna mübrimun."

Şifalanması istenen bölgenin etrafı kalemle çizilmesi gerekiyor diyor dua kitabında. Ama nasıl yapıldığı tam anlatılmıyor. Ben etrafı çizilip üzerine okunuyor diye düşünüyorum.1-3-5-7 defa okunmalıdır yazıyor.
Siz kalben okuyun kabul olacaktır.

Ben kendim uygulamamı şu şekilde yaptım: Yüzümdeki güneş lekeleri için okudum Allah'ın izniyle geçti. Etrafını da çizmedim. Aklıma geldği her zaman 7 kez okudum avucuma üfledim ve ellerimi yüzüme sürdüm. Yüzümdeki tüm lekelerim, yara bere izlerim şifalansın diye de dilekte bulundum. Herkes kendi dileğini istediği gibi dile getirebilir.

Ayrıca Siğiller için de:
Yeniay ilk göründüğü gün (hilal) 3 kulhuvallah 1 elham okuyup kül ya da toprak siğile sürülür. Gene dileğinizi belirtmek size kalmış. Annem çocukken yapmış şifalanmış. Ben de küçük bir siğil gibi bir şey vardı uyguladım ve şifalandım.
Syg.

Hastalıkların zihinsel sebepleri çok önemlidir.Onları çözmediğiniz takdirde hastalık tekrarlayabilir.
Cilt rahatsızlıklarının olası nedenleri;
-Bireyselliğimizin tehdit edildiğini hissetmemizden,
-Endişe ve korkularımızdan,
-Başkalarının üzerimizde bir güce sahip olduklarını hissetmemizden,
-Eski gömülmüş bir tehlike,
-Dokunulma yoksunluğundan olabilir.
Kendimize yeni düşünme modeli,olumlama geliştirmeliyiz.En önemlisi ise, bu söylediklerimize gerçekten inanarakve her sabah tekrarlayarak güne başlamamız;
Örnek:Kendimi barış,neşe ve huzur düşünceleriyle,sevgiyle koruyorum.Geçmişi affettim ve unuttum.Şu anda özgürüm.
Kendi sıkıntılarınızdan yola çıkarak kendi cümlelerinizi de oluşturabilirsiniz.Unutmayın şimdiki zamanı kullanacaksınız ve pozitif kelimeler kullanacaksınız.
sevgi ve ışıkla kalın
Kendimi

Siğil ve Temru için Dua

"Em ebremu emran fe inna mübrimun."

Şifalanması istenen bölgenin etrafı kalemle çizilmesi gerekiyor diyor dua kitabında. Ama nasıl yapıldığı tam anlatılmıyor. Ben etrafı çizilip üzerine okunuyor diye düşünüyorum.1-3-5-7 defa okunmalıdır yazıyor.
Siz kalben okuyun kabul olacaktır.

Ben kendim uygulamamı şu şekilde yaptım: Yüzümdeki güneş lekeleri için okudum Allah'ın izniyle geçti. Etrafını da çizmedim. Aklıma geldği her zaman 7 kez okudum avucuma üfledim ve ellerimi yüzüme sürdüm. Yüzümdeki tüm lekelerim, yara bere izlerim şifalansın diye de dilekte bulundum. Herkes kendi dileğini istediği gibi dile getirebilir.

Ayrıca Siğiller için de:
Yeniay ilk göründüğü gün (hilal) 3 kulhuvallah 1 elham okuyup kül ya da toprak siğile sürülür. Gene dileğinizi belirtmek size kalmış. Annem çocukken yapmış şifalanmış. Ben de küçük bir siğil gibi bir şey vardı uyguladım ve şifalandım.
Syg.

sadece inanarak okursan kısa dua yeterli dostum. ben denedim ve birkaç dakika içinde Allah'ın izniyle geçti elimdeki yaralar. tekrar geçmiş olsun..

inşallah ama halen var yanii..geçmedi...benım ası derdım ..evımden taşınmak buda stres yaıpyor temrıyeler fışkırıyor normal olarak

Geri