"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tarlada bulunan ölü bir yaratık

Lilac Fairy

Kayıtlı Üye
Dün yabancı sitelerde bir araştırma yaparken tesadüfen rastladığım resimler bunlar. Anladığım kadarıyla çiftçiler bir tarlada bulmuşlar.
İngilizcesi daha iyi olan arkadaşlar çeviri yaparlar sanırım.
Orjinal yazı şöyleydi.

They say that this strange creature was found in the field by some farmers. Some think it's a kind of fairy or rare monster.

Bence eğer gerçekse, photoshop değilse, çiçek perisi gibi birşey ya da bir tür acayip böcek :)

Sizce nedir?

Tahminlerinizi merakla bekliyorum.

Bu resimleri gördüğüm sitede 2010 yılının sonlarına doğru paylaşmışlar. İyi işçilik çıkartmışlar değil mi, oldukça gerçekçi duruyor kanatları.

Ben bunu 4 yıl önce görmüştüm ama sahte olduğunu duymadım.Keşke gerçek olsaydı onu gördüğümde çok sevinmiştim peri gibi bişey olduğu için.Peter Pan deki periler gibi.

arkadaşlar bu resimdeki peri figürü sanalsal bir çalışma için tasarlanmış.eskiden bir sitede açıklamasını görmüştüm ne yazık ki linkini hatırlamıyorum ama bir çalışma olduğunu ve insan yapımı olduğunu iyi hatırlıyorum .)

harika olurdu kelebek bile görünce nasıl mutlu oluyorum böyle küçük peri gibi şeyler dolaşsa hele :)

Gerçek dersen yarı yarıya inananlar çıkar ama yalan dersen %99.9 yalan olduğuna inanır. Ben bu tür şeylere tarafsız bakıyorum. İnanmak ya da inanmamak kısmına takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Yalan haber diyene de hemen inanılmamasını isterim. Bu bir babanın bile yaptığı şeydir. Örnek olarak '' O gördüğün rüyaydı. Karabasan diye bir şey yok. '' tarzı, psikolojik bozukluk olmaması için söylenen basit yalanlar düşünülebilir.

arkadaslar asin artik bunlari basin size ne derse inaniyorsunuz kara kalem calismasi yaptik deseler haa cok guzel cizmisler diyeceksiniz. bazi seylerin bilinmemesi ici ustu ortulur ve saklanir bal mumundan yapildiysa neden police tutanagi var ? Amerikada yeryuzune gelen ufolari yakalayip inceleme yapilan üs var biliyormusunuz ?

Geri