Dimply
Kayıtlı Üye
Merhaba gizlimabet üyeleri.Bu konuyu kafamdaki soru işaretlerini gidermek için açtım,kimsenin dini inancını sarsmak,dalga geçmek amacıyla açmadım.Şimdi ben eskiden kendimce inançlı birisiydim.Taa ki sorgulamaya başlayana kadar.Sorgulamaya başladığımda kendimi özgür hissettim ama bir yandan da kötü hissettim sanki Tanrı'ya kötü davranıyorum,inanmıyorum gibi.Bi aralar odamda sürüyle kitap vs. vardı.Bu konuları kafama taktım diyebilirim.Ailem bile bi ara çok endişelenmişti.İşte sonra her şey değişti,inancım değişti,bir dine bağlı değilim mesela şuan.Hala araştırıyorum,doğru yolu bulmak istiyorum.Sizede sormak istediğim bir soru var.Şimdi değinmek istediğim sizce doğa üstü varlıklar Tanrı'nın olduğunu kanıtlar mı?Çünkü mesela ateistleri ele alırsak onlar inanmıyor,ama ben ateist değilim.Ama evrim teorisini ele alırsak bana mantıklı geliyor
Çıkmazdayım sanki,insan bir şeylere inanmak istiyor sürekli değil mi?Bir şeylere güvenmek...Bende doğru yolu bulmak,içimdeki boşluğu doldurmak istiyorum.