Tamamen suçlu olup, mağdur eden hakkını vermeyen eşe yapılan büyü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meryy0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meryy0

Kayıtlı Üye
Bu sayfada ne kadar maji konusunda bilgili arkadaşlar varsa, hepsi aynı şeyi söylemiş. Sizi bırakıp gideni döndürmek acizliktir, büyü tekrar sizi bulur pişman olursunuz vs. Bu konudagerçekten bilen arkadaşlar bana bilgi verir mi? Çocukla bırakıp, hiç bir hakkımı vermeyen hakkımı ver boşan dediğim halde uzatan kocaya dönmesi için büyü yapmak onun hakkına girmek mi? Çocuğum için güzel şartlarda büyüsün istiyorum. Dolandırıldım ettim artık kendi büyümü kendim yapayım dedim. Ama dün tüm gece yorumları okudum. Herkes bağlama geri döndürme büyüsüne karşı çıkmış en çokta büyü ile uğraşan arkadaşlar?? Büyü yapmak bebeğime ya da bana gerçekten zarar verir mi??

Güzel bir tütsü yakıp fotoğrafına en az 1000 kez "Ya Vedud" okuyabilirsin ama dikkat et çünkü sen de etkilenceksin yani senin sevgin de artacak. Bu durumda karşı tarafa etki edemezsen daha kötü duruma düşebilirsin. Okurken iki kaşın tam ortasına odaklanman gerek.

O kadar sorunlu birini neden başınıza bela ediyorsunuz. Maddi haklarınız varsa onları almak için çabalayın o tür büyüler bakın. Ondan size de çocuğa da ne fayda gelecek hakkınızı alıp çekilin kenara.

Geri