erebus
Kayıtlı Üye
Merhaba, forumda daha yeniyim. Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum, bulamadım. Hatta konu nasıl açılır onu bile bilmiyordum, yanlış bir şeyler yapıyor olabilirim.Çocukluğumdan beri arkadaşlarım bana hep cadı, büyücü, lanetli gibi şeyler der takılırdı. Şom ağızlı denilen kişilerden olmuşumdur, kötü olayların hepsini önceden söylerim. Gördüğüm kötü rüyalar çıkar her zaman, birinden bişey istersem vermezse ya da beni üzerse hep ya o vermediği şey bozulur parçalanır, ya da üzen kişi bir şekilde benden beter hale gelir. 2 yıl öncesinden beri 4 sayısıyla ilgili şeyler olmaya başladı. Her yerde karşıma çıkması, sürekli kendini göstermesi. Zamanla alıştım, umursamıyordum. Birkaç haftadır yine görmeye başladım birçok yerde, ama umursamadım yine. Daha doğrusu, bundan 2 yıl öncesinde okulda çoğu kişiye saçma gelecek, hatta yalan olduğunu düşüneceğiniz şeyler yaşadık. O günden beri bu 4 peşimde resmen. 3 gün önce arkadaşım derste dürtünce farkettim, dalmışım. Koca sayfayı 4 sayısıyla doldurmuşum. Dalmışım falan diyip geçiştirdim ama, farkında olmadan her yere 4 yazmaya başladım o günden sonra. Rüyalarım zaten apayrı alemde. Ama kendimi kaybetmiş gibiyim, kafaya taktım ondan oldu dedim ama umursamıyordum bile bu sefer. Aklımda bile yokken yazmaya başlıyorum. Arkadaşlar şu kehanet filmindeki kadına döndün iyice dediler. Çok saçma çoğuna göre ama bir anlamı var bence, evet. Ama bulamıyorum da. Sanki birini anlatıyor gibi, biri için gibi. Anlayamıyorum, yardım edin lütfen.