Off, o bacak sallama olayı bende de vardır, kendimi bildim bileli böyle,
bir zaman sonra insan farketmiyor herhalde, bacağın birinin devamlı sallandığını,
etrafında bulunanlar için çok rahatsız edici bir şey olduğu kesin,
çünkü devamlı uyarılıyorsun bu konuda, yeter sallama şu bacağını, diye.)
Sakin olunan zamanlarda da yapılan birşey, o yüzden asabiyetle ne kadar alakalı bilemiyeceğim:)
Delirmiyorsunuz rahat olun.Farkettiğim kadarıyla sıkıcı yada sorunlu bir dönemdesiniz.Bu dönemleri herkes yaşar.Tek yapmanız gereken kendi üzerinizde rahatsız olduğunuz şeyleri unutmaya çalışmanız.Takılırsanız devam eder ve işin içinden çıkmakta zorlanırsınız.Forumda o kadar çok yöntem var ki.Araştırın bulun.Bilinçaltı temizleme meditasyonu var mesela,yada hipnomeditasyonlar.Dinleyin iyi gelicektir..bi yerden sonra takıntıya dönüşüyor o anlık yaptığın şeyi devamlı yapmaya başlıyorsun, hazır takıntı demişken saçlarımlada çok oynuyorum, çoğu insanda varmış bu saç yeme falan, yemiyorum fakat elimle doluyorum örüyorum falan eskiden sadece uçlarını oynardım artık saçımın arkalarına kadar ulaştım, 2 elle bile yaptığımı yakalıyorum bazen, geçrekten deliriyorum galiba bu takıntı takıntı olmaktan çıktıforumdaki en deli benmişim gibi geliyor, yazarken biraz çekindim aslında alaya alınamam umarım :/
"Siz de cinnet büyüleri dediniz ne gibi belirtileri vardır benim yaşadıklarımda bir etkisi var mıdır?" yazmış arkadaş, evet öyle birşey gerçekten olabilirmi, nasıl bozdurabiliriz üstümüzde böyle bir büyü varsa?
ahahaha simetri hastalığıda var bndebirde simetri takıntım vardır mesela, duvarda asılı herhangi bir resim vs, biraz yana kaymışsa
düzeltmem gerekir. Bunlar yüzünden kimse deli demedi şimdiye dek.)))
aynen manav tezgahının içindeki kırmızı elmaların içindeki tek yeşil elma olmamak güzel bi duyguForumda bayağı bi hiperaktif kişi varmış. Yalnız olmadığını görmek güzel bir duygu![]()