Vylinor
Kayıtlı Üye
merhabalar arkadaşlar.
ben aranıza yeni katıldım.
aslında yeni derken,yıllardır uzaktan bu siteyi gözlüyordum.yani başka varlık türleri,efsaneler,doğaüstü olaylar,vs... benim yıllarca ilgi alanıma girmiştir.
kısaca sadede gelelim.
ben aşk Demonu Succubus çağırmak için size danışmak istedim.danışmak istedim çünkü daha önce hiçbir varlık çağırmadım.ancak bazı yabancı kaynaklardaki Ritüelleri okuyup denemeye çalıştım.
benim olayı düşünmemin nedenleri: Yanlızlık,mutsuzluk ve kaderin bahtsızlığı
yorum yapacak olanlar için kendimle ilgili şu bilgileri vereyim;
-kolay kolay korkacak birisi değilim,karşımda ateş saçan kötü olduğunu bildiğim bir varlık senli benli dikilse bile soğukkanlılığımı her zaman korurum.
-Succubus için sakin ve saygılı olmak gerektiğini okudum.ki ben diğer Varlıklara insanlardan daha çok saygı duyuyorum,emin olabilirsiniz..
-28 yaşındayım ve Doğuştan beri Müslüman olmama rağmen kısa bir süre önce Hıristiyanlığa inanmaya başladım.
-çevremdeki herkes iyi birisi olduğumu söylüyor nedense.ama ben inanmıyorum.
-aşırı ciddi birisiyim,kesinlikle şakayı sevmem.ve pek gülen birisi değilim.
3)eğer çağırırsak ve gelir ise,sadece bize mi görünür yoksa herkese mi görünür?
4)görüntü itibari ile insana mı benzer?ve insan formuna dönüşebilir mi?
5)hangi dilleri konuşabilir bizimle?yani türkçe konuşabilir mi?
6)geceleri bizim yatağımızda bizimle beraber mi kalıyor?çünkü genellikle ilişkiye girdiğine değinilmiş konularda.
7)çevremizdekilere ve bize en fazla ne kadar zarar verebilir?bazı kişiler aşk hayatını olumsuz etkiler,vs... türünde şeyler yazmışlar.bazıları ise öldürebilir falan demişler.
Yorum yapacak ve bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
ben aranıza yeni katıldım.
aslında yeni derken,yıllardır uzaktan bu siteyi gözlüyordum.yani başka varlık türleri,efsaneler,doğaüstü olaylar,vs... benim yıllarca ilgi alanıma girmiştir.
kısaca sadede gelelim.
ben aşk Demonu Succubus çağırmak için size danışmak istedim.danışmak istedim çünkü daha önce hiçbir varlık çağırmadım.ancak bazı yabancı kaynaklardaki Ritüelleri okuyup denemeye çalıştım.
benim olayı düşünmemin nedenleri: Yanlızlık,mutsuzluk ve kaderin bahtsızlığı
yorum yapacak olanlar için kendimle ilgili şu bilgileri vereyim;
-kolay kolay korkacak birisi değilim,karşımda ateş saçan kötü olduğunu bildiğim bir varlık senli benli dikilse bile soğukkanlılığımı her zaman korurum.
-Succubus için sakin ve saygılı olmak gerektiğini okudum.ki ben diğer Varlıklara insanlardan daha çok saygı duyuyorum,emin olabilirsiniz..
-28 yaşındayım ve Doğuştan beri Müslüman olmama rağmen kısa bir süre önce Hıristiyanlığa inanmaya başladım.
-çevremdeki herkes iyi birisi olduğumu söylüyor nedense.ama ben inanmıyorum.
-aşırı ciddi birisiyim,kesinlikle şakayı sevmem.ve pek gülen birisi değilim.
3)eğer çağırırsak ve gelir ise,sadece bize mi görünür yoksa herkese mi görünür?
4)görüntü itibari ile insana mı benzer?ve insan formuna dönüşebilir mi?
5)hangi dilleri konuşabilir bizimle?yani türkçe konuşabilir mi?
6)geceleri bizim yatağımızda bizimle beraber mi kalıyor?çünkü genellikle ilişkiye girdiğine değinilmiş konularda.
7)çevremizdekilere ve bize en fazla ne kadar zarar verebilir?bazı kişiler aşk hayatını olumsuz etkiler,vs... türünde şeyler yazmışlar.bazıları ise öldürebilir falan demişler.
Yorum yapacak ve bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.