"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

şuan gökyüzü bir başka

Ay'ın bu durumu havanın çok soğuk ve karlı olacağının habercisidir.Anormal bir durum yok :)

Evet ben de gördüm şuan eğer AJAnın dediği doğruysa sonunda bizim bura da kar görücek yani :D

Bende gördüm bunu. Dikkatimi çekmişti. İzmirdeki tam bir daireden çok hilal gibiydi.

güneşten aldığı fazla ışık çevreye daha çok ışık saçmasına sebep oluyor büyük ihtimal ve etrafında bulut olması ışığın yansımasına sebep oluyor pek anormal bir şey değil :)

İzmirdeki bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi bana, kocaelindeyim şuan çıkıp baktım ama bende normal ay var :)) izmir'e özgü bir hava olayı büyük ihtimal.. Başka yerlerdende aynı şekilde gören var mı?

Bunun iki anlamı var, birincisi yağmur öncesi havadaki nem oranının artması ve ayın işığında kırınımlara sebep olması, ikincisi deprem öncesi ortaya çıkan Radon gazı gibi çeşitli gazların ayın ışığında yaptığı kırınımlar. Başka türlüde olmaz zaten ama ilk ihtimal olması herkesin temennisidir zaten.

Geri