Me.
Kayıtlı Üye
Şu an öyle bir enerji hissediyorum ki
İnşallah deprem olmaz ?
tam yorumunu ojuyordum ki istanbulda suan 4.7 deprem olmus
Şu an öyle bir enerji hissediyorum ki
İnşallah deprem olmaz ?
Bugün yaşadığımızla sınırlı kalır umarım ...Şu an öyle bir enerji hissediyorum ki
İnşallah deprem olmaz ?
Öngörü ve hissel yorumunuz yerinde olmuş. Düzenlerken gördüm. Enerjiler iyi ya da kötü olarak nitelendirilmez aslında. Sadece kuvvetli etkileri hissedilir. Bu bizler için iyi ya da kötü etkilere sahip. Yoksa evrene göre iyi kötü kavramı yok.Şu an öyle bir enerji hissediyorum ki
İnşallah deprem olmaz ?
Öngörü ve hissel yorumunuz yerinde olmuş. Düzenlerken gördüm. Enerjiler iyi ya da kötü olarak nitelendirilmez aslında. Sadece kuvvetli etkileri hissedilir. Bu bizler için iyi ya da kötü etkilere sahip. Yoksa evrene göre iyi kötü kavramı yok.
Yeni yıla girdik ya, bir 7 - 8 gün geçti geçmedi bende gerginim. Hala da tahammülsüzlük devam ediyor. Saga sola saldırdıgım yokta? kendimde sanki önceden doldugum herşeyin bir damlaya muhtaçmışçasına taştıgına şahid oluyorm. Ama içime ama dışarı bir yere taşıyorum işte.ben ve benim gibiler bu sıralar hayattan bıkkın isyankar insanları bir kaşık suda bogmaya meyilli olabilir.cunku bu titreşimlere karşı hassasız
Satürn hediyesi yokmu kimseye bu zamana kadar sabir gostermis kisilere mesela 7 yil daha sabir etmesinimi öngörüyorTabi ki 100'de 100 katılıyorum.
Iyi ya da kötü yok. Tesadüf te yok hatta.
Ben de zannedersem bu hadisenin toplumsal psikolojiye yansıyan spektrumu üzerinden bir hisse kapıldığım için öyle yazmıșım. Yoksa olması gereken oldu. İkaz yapıldı. Bazı uyanması gerekenler uyandırıldı. İşaretler devamı da gelecek dedi hatta. Tam uyanış ile fayların tamamen kırılması 4.boyut yasasına göre tam denk gelmeli çünkü. Senkronlama devam edecek.
Bu arada özden yazanlar da oldu bu konu ile ilgili de, yahu hepimizin içinde garip bir his vardı zaten. Deprem olmasa ekonomik kriz ya da bombalı bir saldırı olurdu Allah korusun. Çünkü mesele silkelenmek artık. Değişkenler buna hizmet etmeye devam edecek. Yaratıcı konfor alanına saklanmış, uyuşmuş ve bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın diyenleri hedef alacak artık.
Satürnün şakası yok. 30 yılda bir illa hesap sormaya gelir. Kimin ne birikmişi varsa artık şu birkaç yıl tahsilatlarla geçecek. Arınmak için Satürnü beklemek olabilecek en kötü ertelemedir. Allah kimseyi satürn ike yapılan büyüye bağlamasın. ??
Satürn hediyesi yokmu kimseye bu zamana kadar sabir gostermis kisilere mesela 7 yil daha sabir etmesinimi öngörüyor
Ben bu yorumu not alabilir miyim? Gerçekten çok hoşuma gitti ve keyifsiz olduğum bir an silkelenmeme yol açtı. Teşekkürler ?Misal,
Açlık, satürn bilinci olmayan kişi için azaptır. Ama saturnü anlamaya başlarsan açlık senin için detox olur, şifa bulursun. Miden kazındıkça aslında; yaşlı, kanserli, yasayamayacak hale gelmiş hücrelerinin intihar ettiğini, geriye en sağlıklı hücrelerinin kaldığını görürsün. Survivor gibi hissetmenin gururu ve özgüveni iner üstüne. İşte satürn seni boyle yapar. Bilge savaşçı olursun.
Ben bu yorumu not alabilir miyim? Gerçekten çok hoşuma gitti