"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Steitler

İlk defa duyuyorum, kedi ırkı mı, cin ırkı mı, uzaylı ırkı mı, köpek ırkı mı? Nedir bunlar tam olarak?

Ben araştırdım biraz ama sadece Amerikan vatandaşlarının soyadları ve tuhaf köpek isimlerin bulunduğu bilgiler elde ettim. Böyle bir ırk varsa bile google amca bilmiyor. Bu sorunun kaynağı nedir acaba?

Bilmemki sadece insanların beyinlerini yıkama özellikleri olduğunu ama bunun yapmak için bir insanda duygu değişimi olması gerektiğini biliyorum.Bende google'dan baktım hiçbirşey çıkmadı

Bilginizin kaynağı nedir? Bilirsiniz bazen ortamlarda ilgi çekmeye çalışan yetersiz insanlar bu tarz şeyler uydurabilir ya da pek kimsenin bilmediği gerçek bir bilgiye tesadüf etmişsinizdir. Bu sebeple soruyorum.

Acaba reptilian ırkından mı bahsediyorsunuz diyeceğimde tam emin değilim.

steitlerin reptilianlarla ilgisi var mı bilmiyorum ancak reptilianların Kur'an 'da geçen yecüc mecüc ırkıyla aynı ırk olduğu tezi üzerinde duruyorum ne dersiniz ?

steitlerin reptilianlarla ilgisi var mı bilmiyorum ancak reptilianların Kur'an 'da geçen yecüc mecüc ırkıyla aynı ırk olduğu tezi üzerinde duruyorum ne dersiniz ?

Bu fıkırlerı bır arkadasımdan daha duymustum ama bana gore bu durumla ilgisi yok. Bence varlıgı bıle bellı olmayan reptılıan ırkının uydurma bır ırk oldugu varsayımınıda goz onunde bulundurmalıyız.

Hadi diyelim reptilianlar var yecüc mecücle nasıl bağdaştırdın ?
bence yecüc mecücü biraz daha araştır...

Hadi diyelim reptilianlar var yecüc mecücle nasıl bağdaştırdın ?
bence yecüc mecücü biraz daha araştır...

araştırmadığımı nereden biliyorsun ??? Üstelik ben sadece bir tez olduğunu söyledim, neden direkt bilimsel iddaa muamelesi yapıp eleştiriyorsun ??

sen bence Serhat Ahmet Tan'ın bir kaç kitabını oku ve Kur'ân'dan yecüc mecüc ayetleri için yaptığı karşılaştırmalara bi bak derim.

Geri