FεgαqSiтiЧs
Kayıtlı Üye
Merhabalar, uzun zamandır sıkıntım yoktu 5 ay önce katlanarak arttı. İnsanlardan uzaklaşma, çok sarsıcı kabuslar görme ve etkisinden 1-2 saat içinde kurtulamıyorum,bir tembellik ,özellikle agresiflik ama nedensiz ve şiddetli durduk yere ani patlamalar, ruh halim öyle ani değişiyor ki 1 saat içinde çok ağlayıp çok gülüp çok sinirlenebiliyorum, ama agresif olduğum ve uzaklaştığım insanlar hep hayatıma aldığım erkekler oluyor, hiç başağrısı çekmeyen bi insandım ama şimdi hergün ilaç almam gerekiyor, bunu neden söylediğimi bilmiyorum ama bildiğiniz kaynar suyla yıkanıyorum , sürekli cinsel içerikli rüyalar görüyorum ama biriyle bunu yaşama konusunda ciddi isteksizlik duyuyorum. Ve benim için en önemlisi ve korktuğum şey her insanın iç sesi vardır bazen konuşur. Benim iç sesim kendini bi hayli aştı ne kadar olumsuz şey varsa onu söylüyor ve beyin-ruh bağlamında engel olamıyorum. Dua ediyorum sesli olarak ne kadar güzel dua edersem hem olumsuzunu söylüyor aynı anda dua etmeye korkar oldum. Yalnız yaşıyorum uzun zamandır. Bu sorunlarımı dile getirmeye kalktığım her an baş-omuz-kol bölgelerimde baskı ağrı ve karıncalanma hissediyorum. Bulanıyor zihnim... bana yardım edin.