Sorularla kafa dağıtalım.. :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok hiç alınmadım ben.
İyi forumlar. :)
Sayin Impulse, fikirlerimiz uyusmayabilir, hayata ayni pencereden bakmiyor olabiliriz fakat bu sizin buradaki varliginizi inkar edip saygi duymadigim anlamina gelmiyor. Hee sinirlenip beddualara girdiginiz zaman burnumdan alevler cikmiyor degil o ayri :) ama dedigim gibi hedef aldigim kişi ya da kisiler yok. Konuyu fazla mırc mırc hale getirmeden iyi forumlar dilerim.

Sayin Impulse, fikirlerimiz uyusmayabilir, hayata ayni pencereden bakmiyor olabiliriz fakat bu sizin buradaki varliginizi inkar edip saygi duymadigim anlamina gelmiyor. Hee sinirlenip beddualara girdiginiz zaman burnumdan alevler cikmiyor degil o ayri :) ama dedigim gibi hedef aldigim kişi ya da kisiler yok. Konuyu fazla mırc mırc hale getirmeden iyi forumlar dilerim.
Evet, elbette. Bende nitekim varlıgınızdan rahatsızlık duymadığım gibi saygı duyuyorum ve sizi oldugunuz gibi kabul ediyorm, düşüncelerinizi önemsiyorum, muhatap alıyorm şimdi oldugu gibi. Mutluyum sizlerle :)
Bazen garip konular içine çekilsem de hiç alev çıkarmadım nefes soluyarak sinirimi dengede tutmaya çalıştım. Öyle işte ? İyiki varsınız, sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz ?

Cassini uydusunun Satürn yüzeyinde görüntülediği altıgen ile ilgili araştırma yapıyorum.
Kozmik altıgen yada altı köşeli yıldız her ne demek isterseniz :)

Su moleküllerinin yapısı, meteor molekülleri, Sümerler, Temur kazık, Süleyman, M61 numaralı galaksi hepsi çorba oldu.
Daha önce araştıran oldu mu ? Olduysa.. başlangıç noktam neresi olmalı ki konuya akıcı şekilde hakim olayım ?
Dostum ilgili foto varsa paylasirsan guzel olur. Molekullerin atomik yapi formlari farklidir. Bildigimiz yuzey merkezli, badi merkezli ve hexagonal tip. Sana yardimci olacaktir bu bilgiler.

Olumle yasami ayiran cizgi; siyahla beyazi ayirabilir mi?
Ayırabilir..kişi cehennemlik ise; cehennem karadır-simsiyahtır ve dünya, cehenneme nazaran daha beyaz ve aydınlıktır. Bu durumda ölüm, kişiyi beyazdan koparıp siyaha götürmüş olur.

Cennetlik ise, cennet;dünyaya nazaran nurdur ve apaydınlıktır.dünya ise cennet'e nazaran daha koyu ve karanlık kalır. Yine bu durumda ölüm, kişiyi koyu karanlıktan apaydınlığa götürmüş olur. Ve böylelikle ölüm sayesinde siyah ve beyaz birbirinden birdaha bir araya gelmemek üzre ayrılmış olur.

Gehennadan konu açılmışken, oranın ateşi yana yana simsiyah olmuş diyorlardı, dinsel rivayette öyle geçiyormuş galiba, doğru mudur acep?

Derin uyku ve her derin uykuda kabusun sebebi nedir ?

Süreklilik varsa :

Derin uyku = Derin benliğinin kaynak kodlarına erişim.

KAbus = Bağlantı koridoru. Keçi yolu. Keçilerin 1 kere geçmesi ile artık yol kabul edilen ve kozmik çobanların izlediği pateka. Kendi derinliklerinde tezatlı kabullerinin çatışması. Herkeste var. En çok ta bende.

Mabetten yazıştığım bir arkadaşa dün akşam soru içeren bir msj yazdım. Gece geç saate kadar hala yoktu. O ara uyuyakalmışım. Normalde cinli rüyalara alışkınım ama bu kez çok değişik kişiler gördüm, adeta uyandırmaya çalışıyorlardı.ani bir uyanışla Uyandım bir baktım msjı henüz 1 dakika olmamış geldiği. Anlam veremedim açıkçası. Söz konusu kişiye bile bahsetmedim daha.

Mabetten yazıştığım bir arkadaşa dün akşam soru içeren bir msj yazdım. Gece geç saate kadar hala yoktu. O ara uyuyakalmışım. Normalde cinli rüyalara alışkınım ama bu kez çok değişik kişiler gördüm, adeta uyandırmaya çalışıyorlardı.ani bir uyanışla Uyandım bir baktım msjı henüz 1 dakika olmamış geldiği. Anlam veremedim açıkçası. Söz konusu kişiye bile bahsetmedim daha.

Onun cinleri haber vermiştir :) Direk sorsan kendisine. Bize haber ama lütfen ne dediğini. Ben de mesela mabetten biri var ne zaman ona gerilsem sinirlensem bir şeyine tepki versem başıma ağrı giriyor, sorsan ondan masumu yok :censored:

Onun cinleri haber vermiştir :) Direk sorsan kendisine. Bize haber ama lütfen ne dediğini. Ben de mesela mabetten biri var ne zaman ona gerilsem sinirlensem bir şeyine tepki versem başıma ağrı giriyor, sorsan ondan masumu yok :censored:
Evet bencede cinleriydi. Ama bana değişik geldiler.. Kimse ben gıcığım, ömür törpüsüyüm yada kötüyüm demez ki. Herkes sütten çıkmış ak kaşık. Herkesin kalbi temiz. Omo deterjanla yıkamışlar sanki :)

Evet bencede cinleriydi. Ama bana değişik geldiler.. Kimse ben gıcığım, ömür törpüsüyüm yada kötüyüm demez ki. Herkes sütten çıkmış ak kaşık. Herkesin kalbi temiz. Omo deterjanla yıkamışlar sanki :)

Bişi diyeceğim ama buraya daha uygun kelimelerle söylemek gerekirse :) Bazıları bunu abartıyor kimse kendisini kötülemesini beklemiyor ama her fırsatta kendini övüyor, sürekli kelimeler arasında gizlenmiş bir kendini mükemmel gösterme, başkalarını dışlama çabası var, herkes de yemez bu numaraları..

Allah beni seviyor ne istersem verdi, veriyor diyen şahsiyet abidesi soylu yaratığın kara büyülerle her işini hallettiğini gördüm ben, kimse buna bu numaralarla gelmesin ;)
Evet maalesef bu numaraları yemiyoruz. Okulda öğrenciler kendi karnelerini kendileri hazırlasa kimsenin zayıfı olmazdı. Yani bıraksınlar iyilerse zaten kör değiliz görürüz teşekkür ve takdir ederiz :)

Görme engelli biri, dokunma duyusu ile bir küpü ve bir küreyi ayırt edebiliyor

Peki bu kişinin görme engeli kalkar kalkmaz tek bir bakışta, önündeki iki cisimden hangisinin küp hangisinin küre olduğunu anlayabilir mi ?

Geri