Soru:Ay Tılsımı Yapımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cactus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cactus

Kayıtlı Üye
Başka bir sitede de sorulmuştu,sanırım Kral Arthur'un Büyücüsü Merilyn isimli kitapta (kitabın adını doğru hatırlayamamış olabilirim) varmış.Bu tılsımın yapımını bilen veya bu kitaba sahip olan birisi bunu bizlerle paylaşabilir mi?Tüm etkilerini anlatan açıklamasıyla beraber (:

Umarım 1 Ocak'a kadar paylaşmış olursunuz ^_^' Internetim kesilecek de...

Neyse şimdiden teşekkür ederim.

Ay'ın taşın parıltısını yansıttığı söylentilerinden dolayı bu ismi alan Aytaşı, lenfotik sistemdeki bozuklukları ortadan kaldırır. Duygusal dengeleyici vasıflara sahiptir. Tutumlarda esneklik yaratır. Bu taş hakkında en çok rivayet çıkan yerlerden biri de Hindistan'dır. Hindistan da kutsal bir taş olarak kabul gören aytaşı, sevgilileri daha ihtiraslı yaptığı da söylenir. Aytaşı, kadınlar tarafından kısırlığa iyi geldiği ve üreme organlarının sorunlarını çözmesi ve de kolay doğum yapmaya yaradığı için taşınır. Kişilerdeki egoizmi giderdiği ve fazla yemek yeme dürtülerini ortadan kaldırdığı da bilinir. Aytaşı üzerine yapılan rivayetlerin en çarpıcısı da, onu tılsım olarak taşıyan kişiyi şöhretli ve görünmez yaptığıdır.

Başka bir sitede de sorulmuştu,sanırım Kral Arthur'un Büyücüsü Merilyn isimli kitapta (kitabın adını doğru hatırlayamamış olabilirim) varmış.Bu tılsımın yapımını bilen veya bu kitaba sahip olan birisi bunu bizlerle paylaşabilir mi?Tüm etkilerini anlatan açıklamasıyla beraber (:

Umarım 1 Ocak'a kadar paylaşmış olursunuz ^_^' Internetim kesilecek de...

Neyse şimdiden teşekkür ederim.
Kitap ben de var ama şu an bir arkadaşımda :(( Ancak ondan aldıktan sonra ya da ona bir alo derim ve sonra yazabilirim.

elimde gerçek aytaşı var hindistandan getirttim.aytaşından tılsım yapılıyor evet kitabı da aldım bakalım bulabilecek miyim.bu arada kitap hala yok satıyor zor buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri