Sohbet Muhabbet

Sıkışmış değil aksine çok rahatım. Evet maddi açıdan olumlu haberler beklediğim bir dönemdeyim. Yani öyle görüyorum. Dedikodu olaylarına pek takılmam veya kulağıma bile gelse umursamam. Kalp konusunda da kimseye karşı bir şey hissetmiyorum. Tek umursadığım detay maddi açıdan beklediğim haber. Teşekkürler sevgili nix.
o zaman sizin haberiniz yok daha ama biri sizden hoşlanıyo olabilir daha çok yeni gelişmiş her şey gönlünüzce olsun genelde fincan dibini çok yoğun görünce kişinin iç sıkıntıları artmış diye düşünüyodum ama her koşulda geçerli değilmiş yinede siz o dedikoducu adama dikkat edin o sinirli figürün önünde musmutlu bi yüz vardı o sizin iyi olmanızı çekemiyor belli etmesede 🤷🏻‍♀️

• Beğendim
Tepkiler: Ori
Ben bir ara evde arınma için defne yaprağı yakmaya çalışırken de aynısı olmuştu yanmamıştı bir türlü zar zor yakmıştım.
aa çok ilginç skriptler görevini tamamladığında teşekkür edip yakmak istediğimde de uğraştırıyolar 3 defa mumla tekrardan yakıyorum işlemlerimde kullandığım kağıt hep aynı yaptığım şeye göre yanma olayıda değişiyor cidden

Ya boş muhabbet olarak...Üç sene bir ses duyuyordum.Kendi iç sesim gibiydi.Nerdeyse her söylediği doğru çıkıyor rehber gibi yardımcı oluyordu.Seneler önce kesildi.O gün bugündür bir dikiş tutturamadım.Bir bilgisayar sesi veya varlık sesi değildi.Burada varlıkla çalışanlara bir noktadan sonra varlık artık yardım edemem diyor ya o tarz bişi oldu...Anlatmak istediğim büyük sorunum yok ama normal insan ilişkileri canımı sıkıyor.Bir yirmi dakika yaşlı çiftle yürüdük amca anahtarlıkla dürttü teyze tırnakladı.Abi biz insan değil miyiz bu ne?Yemin ediyorum rahatsız oluyorum.

yakın çevrenizden birinin hamilelik haberini alacaksınız az vakti var bu müjdeli haberi verecek arkadaş kem göze nazara dikkat etsin lütfen umarım fincandaki gözü görmüşsünüzdür sevgili nurum tekrardan nazara dikkat fincanda çok fazla yüz ve figür görüyorum bunları daha nasıl yorumlarım çözemedim ve yüzleri gözümün önünde canlanıyor çenesi uzun garip birisi var ellerini göğüsünün orda birleştirmiş diz üstüne çökmüş gözleri yere bakıyo onun üstünde yüzü gizli sadece gözleri açık karanlık bi silüet var sanki karşılıklı sohbet ediyorlar ama cinsiyetlerini anlayamadım sevmedim bu ikisini ortalarında da küçük biri var neyse bu belirsiz varlıkları geçelim
fincanın orta kısmında ince kaşlı hafif kalın dudaklı burnu güzel bi kadın var etrafı aydınlık bu tarif ettiğim kişi sizseniz eğer bu sıralar gireceğiniz sosyal ortamlarda güzel pozitif etkiler bırakacağınızı düşünüyorum (eğer siz değilseniz bu tanıma uyan yorum yapamayacağım ☹️) tabağınızda çıkan o güzel yunus içimi açtı 🤩 son zamanlarda olsa ne güzel olur diye düşündüğünüz bir şey varsa dileğinizin kabul olacağını düşünüyorum güzel kısmetiniz var halınız içimi karartmadı o anlamdıramadığım 3 değişik kişi ve hamile kadının arkasındaki akrep harici gayet güzel bir fal hayrınıza olsun umarım

Ya boş muhabbet olarak...Üç sene bir ses duyuyordum.Kendi iç sesim gibiydi.Nerdeyse her söylediği doğru çıkıyor rehber gibi yardımcı oluyordu.Seneler önce kesildi.O gün bugündür bir dikiş tutturamadım.Bir bilgisayar sesi veya varlık sesi değildi.Burada varlıkla çalışanlara bir noktadan sonra varlık artık yardım edemem diyor ya o tarz bişi oldu...Anlatmak istediğim büyük sorunum yok ama normal insan ilişkileri canımı sıkıyor.Bir yirmi dakika yaşlı çiftle yürüdük amca anahtarlıkla dürttü teyze tırnakladı.Abi biz insan değil miyiz bu ne?Yemin ediyorum rahatsız oluyorum.
Duruişiti sahibisiniz hala sesleniyormu size hangi tür varlık bir uygulama sonucunda mı size geldi?

Şimdi de travis scott abel gelecek diye söyleniyor Türkiye ye yıldız yağmuru var ne kadar doğruysa bilet fiyatı inanılmaz insanlar gözden çıkarıyor biz üç kuruşu hesabını yapıyoruz şaşırıyorum okuyunca çok pahalı

Geri