Sohbet Muhabbet

Hahaha ne manastıri ne rahibi :ROFLMAO:
Ayin yapmaya gelen bir siyonizm hizmetkarı sadece.
Evet Türkiye şimdi onların cazibe merkezi şirketlerinin ana binası gibi yatırımlarını yerinde görüp aksiyon almaya geliyorlar neyse siyaset yapmayım nasılsa siyaset bizi yapacak 🤩
Bu adam araba koleksiyonu yapan can sıkıntısından dişleri titanyum yapan adam mıydı??

Evet varmış titanyum dişli şarkıcının milyonluk araba koleksiyonu.
Titanyumu bilmiyorum da etrafımda kim yada kimler implant diş yaptırdıysa bir süre sonra hepsi fiziken çöktü 🤷🏼‍♂️ belki de bana öyle geliyor bilmiyorum..
Bir de alt dişlerine uygun birşeyler de yaptırmıyorlar,
Güldüklerin de ağızları floresan lambası gibi heryeri aydınlatıyor.

Titanyumu bilmiyorum da etrafımda kim yada kimler implant diş yaptırdıysa bir süre sonra hepsi fiziken çöktü 🤷🏼‍♂️ belki de bana öyle geliyor bilmiyorum..
Bir de alt dişlerine uygun birşeyler de yaptırmıyorlar,
Güldüklerin de ağızları floresan lambası gibi heryeri aydınlatıyor.
Hahaha var öyleleri bi de her fırsatta gülümserler.. sanırım öyle daha sevimli olacaklarını düşündüklerinden :sick:
Yada ben fazla somurtkanim bilemedim, tipik oğlak işte.. yeni bir diziye başladım oradaki hanimağa karakterinde kendimi gördüm :ROFLMAO:

Değerli forum üyeleri herkese mutlu günler. Havastaki okumalar veya vefk yoluyla diyelimki bir insanı başka bir insandan soğutmak için bir şeyler yapıldı. İki taraflı bir soğuma mı olur yoksa sadece yapılan kişi karşı taraftan mı soğur ?

Adlandıramadığım beni ürküten konuyu bugün tesadüfen YouTube de gördüm aslında tik tok ta da vardı liminal mekanlar düz sonsuz toplu mekân hastane otel vb düz geçişli brüten binalar çok tuhaf duygu yaratan farkındayım normal de ürkütürdü beni hatta bazı eski mind cenrty tarz evler de bu geçişler var avm gibi yerler kafamda garip gelen bu durum cevap buldu ha birde fabrikalarda dahil termik santraller vb geniş geçişli her alan aslında sizlede bu garip bilgiyi paylaşayım backroond gece yemek anormal mi sizce kilo da almak istemiyorum bitki çayı meyve nefsimi körlüyorum böyle konu dan konuya geçtim.

Kimseye sihir yapmak istemiyorum, genel olarak sordum sadece.
Yapmakta iki türlü amaçta olur sadece yöntem değişir Havvas için söylemiyorum bence genel geçer kural yok insiye olmak bu benim kendi tecrübeme göre yaptığım bişeydi yapmak taki amacım alanıma giren taciz eden hadsizler içindi ben Havvas dua islami işlemi çok nadir kullanıyorum bu tarz şeyler de soğutma enerjiniz yeterliyse en hızlı veren işlem bunu kendi tecrübene dayanarak söylüyorum tam tersi aşk meşk sıcaklıksa şunu net söylüyorum karşıdaki insanda his yoksa asla olmuyor her ikisi içinde geçerli bu kendi hayatımda tecrübe ettiğim şeyler için yazdım .

Kimseye sihir yapmak istemiyorum, genel olarak sordum sadece.
Enerjiniz varsa kolay insiye oluyorsanız iki malzeme bile yeter önemli olan niyet kendi tecrübem tekrar bağlantı kitabında bir paragraf ta aynı bu düşüncemi yazar yazmış ben hırs kötülük için yapmıyorum kendini bilmez insanları alanıma girmemesi için uzaklaştırma hep işe yaradı diğer yandan eterik bağı kesince o insan sizden uzaklaşıyor sizde unutuyorsunuz benim öyle oldu çok derin bilgi metafizik herkes anladığı kadar sonuç alır yargılamıyorum neden dünyada herşey bir şeye hizmet eder .

bugün içimden forumdan birine kahve falı bakmak geldi atarsanız bakmak isterim
görselleri detaylı yükleyin ama tabakla beraber
not: profesyonel değilim sembol yorumlamada gelişip gelişmediğimi merak ediyorum

Geri