Sohbet Muhabbet

Hahaha ne manastıri ne rahibi :ROFLMAO:
Ayin yapmaya gelen bir siyonizm hizmetkarı sadece.
Evet Türkiye şimdi onların cazibe merkezi şirketlerinin ana binası gibi yatırımlarını yerinde görüp aksiyon almaya geliyorlar neyse siyaset yapmayım nasılsa siyaset bizi yapacak 🤩
Bu adam araba koleksiyonu yapan can sıkıntısından dişleri titanyum yapan adam mıydı??

Evet varmış titanyum dişli şarkıcının milyonluk araba koleksiyonu.
Titanyumu bilmiyorum da etrafımda kim yada kimler implant diş yaptırdıysa bir süre sonra hepsi fiziken çöktü 🤷🏼‍♂️ belki de bana öyle geliyor bilmiyorum..
Bir de alt dişlerine uygun birşeyler de yaptırmıyorlar,
Güldüklerin de ağızları floresan lambası gibi heryeri aydınlatıyor.

Titanyumu bilmiyorum da etrafımda kim yada kimler implant diş yaptırdıysa bir süre sonra hepsi fiziken çöktü 🤷🏼‍♂️ belki de bana öyle geliyor bilmiyorum..
Bir de alt dişlerine uygun birşeyler de yaptırmıyorlar,
Güldüklerin de ağızları floresan lambası gibi heryeri aydınlatıyor.
Hahaha var öyleleri bi de her fırsatta gülümserler.. sanırım öyle daha sevimli olacaklarını düşündüklerinden :sick:
Yada ben fazla somurtkanim bilemedim, tipik oğlak işte.. yeni bir diziye başladım oradaki hanimağa karakterinde kendimi gördüm :ROFLMAO:

Değerli forum üyeleri herkese mutlu günler. Havastaki okumalar veya vefk yoluyla diyelimki bir insanı başka bir insandan soğutmak için bir şeyler yapıldı. İki taraflı bir soğuma mı olur yoksa sadece yapılan kişi karşı taraftan mı soğur ?

Geri