Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi aman kaçırmayın pedofili çetelere para lazım. Bi de burnunu havaya dikip geçer gider yanınızdan.. kendi paranla kendini ezdirmek.
kendisinin bildiğim üzere pedofiliye dair adının karıştığı bi olay yok (epstein olayı ilk patladığında geçmişte söylediği sözlere atıfta bulunmuştu) hollywood magazinini severim sık sık takip ederim özel hayatında problematik ve tabiri caizse delinin önde gideni denecek bi insan olduğu herkes tarafından bilinen bir şey o da beni ilgilendirmiyor onun şarkılarıyla büyüdüm ve konser performansını diğer sanatçılara kıyasla etkileyici buluyorum müzik tarihi için büyük ve etkileyici bi organizasyon olacak bunuda canlı izlemek isterdim açıkcası 🤷🏻‍♀️

Rüzgar estikçe bahçeden hanımeli kokusu geliyor..

Hanımeli, çay, kahve, ev kokusu, merhamet, sevgi..
Hiçbir zaman tek bir kelimeye sığdıramayacağım bir kokuydu bu. Dünyanın en güzel kokusu.

Yorgunluğun bittiği yer gibi..
Uzun bir yolculuktan sonra ışığı yanan bir pencere gibi..
Kışın ortasında avuçlarının arasına bırakılmış sıcak bir fincan gibi..

Sanki dünya kötü bir yer değilmiş gibi..
Sanki hiçbir şey kaybolmamış gibi..
Sanki sevgi, hala mümkünmüş gibi.

Sahi, sen bu kadar güzel kokmayı nereden öğrendin çiçeğim ?

Kim Kardashian balinasıyla takıldığından beri saygı mı kaybetti🤭 zaten pek sevmezdim zatı alilerini..
kim kardashianın laneti vurdu onada kardashianlarla kim sevgili olsa sonrasında kariyeri kötüye gidiyor hatta bi dedikodu vardı bu konu hakkında kardashianların büyük büyük neneleri zamanında ermeni bi büyücüye büyü yaptırıyor ailedeki tüm kadınlar parasal açıdan özgür ve zengin olsun diye bunun bedelinide aşk lanetiyle ödemişler daha detaylıydıda aklımda birazcık kalmış

kendisinin bildiğim üzere pedofiliye dair adının karıştığı bi olay yok (epstein olayı ilk patladığında geçmişte söylediği sözlere atıfta bulunmuştu) hollywood magazinini severim sık sık takip ederim özel hayatında problematik ve tabiri caizse delinin önde gideni denecek bi insan olduğu herkes tarafından bilinen bir şey o da beni ilgilendirmiyor onun şarkılarıyla büyüdüm ve konser performansını diğer sanatçılara kıyasla etkileyici buluyorum müzik tarihi için büyük ve etkileyici bi organizasyon olacak bunuda canlı izlemek isterdim açıkcası 🤷🏻‍♀️
Puff Diddy cinsel tacizden dolayı içeri girdiğinde destek verdiği için.
Diddy küçükten User i taciz ediyor User da Justini. Bunların Freak Off partileri zaten çocuk istismarı rituel tarzı şeylerin döndüğü organizasyonlar. Bunlara katılanların isimleri de gizli kalsın diye eski sevgilisi dava açtığında bunu aile içi şiddet gibi yargılamaya çalıştılar.

Puff Diddy cinsel tacizden dolayı içeri girdiğinde destek verdiği için.
Diddy küçükten User i taciz ediyor User da Justini. Bunların Freak Off partileri zaten çocuk istismarı rituel tarzı şeylerin döndüğü organizasyonlar. Bunlara katılanların isimleri de gizli kalsın diye eski sevgilisi dava açtığında bunu aile içi şiddet gibi yargılamaya çalıştılar.
bunu bilmiyodum bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim dediğim gibi çok problemli bi isim zaten sadece sahne performansı ve şarkıları etkileyici geliyo dünyanın en kalabalık kendi rap konserini verince heveslenmiştim bi ümit ariana grande the weeknd beklemeye devam..

Seçilmiş olduğunu düşünüyordu bir aralar. İsa'nın kayıp havarisi gibi haller..

Mesih dediğin Hasan Mezarcı gibi olur :D Özellikle o sarımsı cübbesiyle doğan güneşimiz.. Türkiye'nin değeri bilinmeyen kutsal kasesi 🤣🤣
bugün konser videosunu ytde canlı izlerken düşündüm 118bin kişi benim şarkılarımı bağıra bağıra söylese bende o an kocaman dünya figürü üstünden insanları izlesem herhalde bende kendimi seçilmiş kişi sanardım dedim 😁
kendisinin konser başı ve sonunda hissettiklerini merak edip horary haritası açtım hahahahahsha
konser başladığında adeta bi dopamin patlaması yaşamış ve egosu konser boyu tatmin olmuş cidden adam iki karakterli konser sonu sahneden indikten sonra içsel yalnızlık ruhsal çöküntü yoksunluk yaşadığını veriyodu harita yoğun duygu geçişleri yaşayan bi tip anlaşılan

Ne hikmetse dünyaca ünlü yıldızlar bir anda Türkiye'ye Akın etmeye başladı, formula 1 Türkiye'de olucak, dünya kupasında ABD ile aynı gruba düştük, NATO zirvesi Türkiye'de🤔
Black Rock Türkiye'ye gelip birileriyle el sıkıştıktan sonra gariplikler silsilesi🧐
Neyse siyaset yapmim :D
Komplo teorisi diyelim 🤣

bugün konser videosunu ytde canlı izlerken düşündüm 118bin kişi benim şarkılarımı bağıra bağıra söylese bende o an kocaman dünya figürü üstünden insanları izlesem herhalde bende kendimi seçilmiş kişi sanardım dedim 😁
kendisinin konser başı ve sonunda hissettiklerini merak edip horary haritası açtım hahahahahsha
konser başladığında adeta bi dopamin patlaması yaşamış ve egosu konser boyu tatmin olmuş cidden adam iki karakterli konser sonu sahneden indikten sonra içsel yalnızlık ruhsal çöküntü yoksunluk yaşadığını veriyodu harita yoğun duygu geçişleri yaşayan bi tip anlaşılan
Evet benimde dikkatimi çekti.
küre bir gezegenin üstüne çıktı, yoğun sis ve ışık sütunları, ayrıca siyah bir maske🤔
Sanki konsere değilde manastıra gelmiş bir rahip gibiydi🧐😊

Ne hikmetse dünyaca ünlü yıldızlar bir anda Türkiye'ye Akın etmeye başladı, formula 1 Türkiye'de olucak, dünya kupasında ABD ile aynı gruba düştük, NATO zirvesi Türkiye'de🤔
Black Rock Türkiye'ye gelip birileriyle el sıkıştıktan sonra gariplikler silsilesi🧐
Komplo teorisi diyelim 🤣
jüpi yengeç uranüs ikizler bu konularda yaradı ülkeye son zamanlarda gelen çoğu yabancı ünlüde ikizler burcu ✍️

Komplo teorisi diyelim 🤣
Bende sizin gibi düşünüyorum dünyaca ünlü biri gelince bit yeniği ‘mi var 🤔cannes Monako Dubai gelse oralara cazibe merkezi zengin club yerler neden buraya NATO zirvesi Alplerde beklerdim davos falan acaba üs konuşlandırma bizde olduğu içinmi Ortadoğu’nun ortasında olduğumuz içinmi çinliler gibi Çin Seddi örseydik bize bulaşmayın valla size hak veriyorum hersey de yurt dışı kaynaklı bir şey olunca bende şüpheleniyorum jeopolitik konumumuz statik .

Evet benimde dikkatimi çekti.
küre bir gezegenin üstüne çıktı, yoğun sis ve ışık sütunları, ayrıca siyah bir maske🤔
Sanki konsere değilde manastıra gelmiş bir rahip gibiydi🧐😊
Hahaha ne manastıri ne rahibi :ROFLMAO:
Ayin yapmaya gelen bir siyonizm hizmetkarı sadece.
Evet Türkiye şimdi onların cazibe merkezi şirketlerinin ana binası gibi yatırımlarını yerinde görüp aksiyon almaya geliyorlar neyse siyaset yapmayım nasılsa siyaset bizi yapacak 🤩

Hahaha ne manastıri ne rahibi :ROFLMAO:
Ayin yapmaya gelen bir siyonizm hizmetkarı sadece.
Evet Türkiye şimdi onların cazibe merkezi şirketlerinin ana binası gibi yatırımlarını yerinde görüp aksiyon almaya geliyorlar neyse siyaset yapmayım nasılsa siyaset bizi yapacak 🤩
"Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla"🤔
Gelin anlamış 🧐🤣 aynen bak soyleyemedikleri mi söyledin yine rhea'cım :D
Siyaset bizi yaptı bile yapacak kısmı çoktan bitti😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri