Sohbet Muhabbet

Tabi aman kaçırmayın pedofili çetelere para lazım. Bi de burnunu havaya dikip geçer gider yanınızdan.. kendi paranla kendini ezdirmek.
kendisinin bildiğim üzere pedofiliye dair adının karıştığı bi olay yok (epstein olayı ilk patladığında geçmişte söylediği sözlere atıfta bulunmuştu) hollywood magazinini severim sık sık takip ederim özel hayatında problematik ve tabiri caizse delinin önde gideni denecek bi insan olduğu herkes tarafından bilinen bir şey o da beni ilgilendirmiyor onun şarkılarıyla büyüdüm ve konser performansını diğer sanatçılara kıyasla etkileyici buluyorum müzik tarihi için büyük ve etkileyici bi organizasyon olacak bunuda canlı izlemek isterdim açıkcası 🤷🏻‍♀️

Rüzgar estikçe bahçeden hanımeli kokusu geliyor..

Hanımeli, çay, kahve, ev kokusu, merhamet, sevgi..
Hiçbir zaman tek bir kelimeye sığdıramayacağım bir kokuydu bu. Dünyanın en güzel kokusu.

Yorgunluğun bittiği yer gibi..
Uzun bir yolculuktan sonra ışığı yanan bir pencere gibi..
Kışın ortasında avuçlarının arasına bırakılmış sıcak bir fincan gibi..

Sanki dünya kötü bir yer değilmiş gibi..
Sanki hiçbir şey kaybolmamış gibi..
Sanki sevgi, hala mümkünmüş gibi.

Sahi, sen bu kadar güzel kokmayı nereden öğrendin çiçeğim ?

Kim Kardashian balinasıyla takıldığından beri saygı mı kaybetti🤭 zaten pek sevmezdim zatı alilerini..
kim kardashianın laneti vurdu onada kardashianlarla kim sevgili olsa sonrasında kariyeri kötüye gidiyor hatta bi dedikodu vardı bu konu hakkında kardashianların büyük büyük neneleri zamanında ermeni bi büyücüye büyü yaptırıyor ailedeki tüm kadınlar parasal açıdan özgür ve zengin olsun diye bunun bedelinide aşk lanetiyle ödemişler daha detaylıydıda aklımda birazcık kalmış

Geri