Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar, bayramınız mübarek olsun.
Uzun zamandır aranızdayım.
Bazen konulara katıldım, bazen de kıymetli paylaşımlarınızı okuyarak bakış açımı değiştiren pek çok şey öğrendim (Farkındalık meditasyonu gibi). Zaman zaman merak ettiğim konulara daldım, güzel ve keyifli vakit geçirdim ve bunu sürdürmeyi de düşünüyorum. Hepinize teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Burada ki emekleriniz ve çabalarınız gerçekten çok kıymetli.

Aslında basit gibi görünen ama benim için büyük olan bir sıkıntım var. Bu yoğun ve yorucu geçen bayram gününün gecesinde bile beni uyutmuyor. Hatta son birkaç aydır uykularımı kaçırıyor.
Öyle ruhani şeyler değil 😁

Kısaca anlatayım aslında kimseye de doğru düzgün anlatamıyorum, içim çok dolu. Hayattan ümidini kesmiş, akışına bırakmış ve doğru kişiyi böyle bir zamanda bulamayacağını düşünen biriyken, Allah babam aracılığıyla karşıma birini çıkardı.
O kişi beni negatif enerjilerden ve karamsar düşüncelerden sıyırıp hayata bağladı, bana bir amaç verdi. Onu tanıdıktan sonra taşlaşmış kalbim çatladı, adeta bahar gelmiş gibi çiçekler açtı.
Birlikte çok zor durumlar yaşadık, şükrederek hepsini atlattık her durum da birbirimize destek olduk iş geldi güzel anlara
Onun ailesi, ailemle tanışmak istiyor. Haliyle bir adım atılması gerekiyor. Babalar konusunda bir sıkıntı yok, aracı olanlar da onlardı zaten
Ancak iş annelere gelince durum tersine döndü. Annem ne tanışmaya ne de görüşmeye yanaşmıyor. Gece gündüz ayrılmam için dua ediyor, sadakalar dağıtıyor. Yanına gidip iyi niyetle konuşmaya çalıştığımda ise hakkını haram edeceğini söyleyip öfke patlamaları yaşıyor. “Bu evlilik olursa bu kız seni benden ayıracak, aileyi dağıtacak” diyor. Hatta evleneceğim kadını akrabalar arasından kendisinin seçeceğini söylüyor. Bu durum gerçekten çok ağır.
Annemin bir anda böyle değişmesi, sevdiğim insanı tanımadan ona ve ailesine düşman olması, bu kadar inat etmesi beni zihinsel olarak çok yordu. Gece gündüz çalışsam bu kadar yorulmam.
Biz ise gece gündüz kavuşmak için dua ediyoruz.
Aracı olması için birçok kişiyi denedim ama sonuç değişmedi, yine inat yine inat.
Annemin bu tavrı yüzünden karşı taraf da geri çekilmeye başladı. “Önce ailenin rızası önemli” diyorlar. Nasip, kısmet, kader adına ne derseniz deyin, gözümün önünde yok olup gidiyor. Kendimi çaresiz hissediyorum.
Önüme gelen nasibim bir inat uğruna kayboluyor. Çok kez dua ettim. Sizlerden tek isteğim; inatçı birinin kararını değiştirmek için bir dua ya da uygulanabilecek bir yol var mı?
İnsanın kendi annesinin ona düşman olması cidden içinden çıkılmaz bir durum. @nurumm irade kırma çalışmaları yapıyordu diye hatırlıyorum, bir ona sorun. Siz mutluysanız, karşınızdaki mutluysa annenize hiçbir söz hakkı düşmez. O kendi eşini seçmiş vakti zamanında, sıra sizde. Bu ne inattır. Sabır dilerim size, umarım en kısa zamanda hayırlı gelişmeler olur sizin adınıza.

Parantez içinde ; İnsanları sevmemekte hemfikiriz.
Çünkü insan zayıftır, nankördür ve çıkarı doğrultusunda hareket eder.
30 yıllık insan iletişimim de çıkarsız ve menfaatsiz hareket eden hiçbir insan görmedim tanımadım.
Belki de tabiatı gereği böyledir.
Yine de bu bile insanlardan uzak durmak için büyük ve geçerli bir sebep bence.
İnsanlar sevilmeyi hak eden varlıklar değil. Çoğu öyle en azından.
Herkesin az veya çok çıkar kaygısı olabiliyor ama sürekli ben ben diyen tek dertleri kendileri ve menfaatleri olan kişilerden hiç haz etmiyorum.

İki sene olmuş video yeni önüme düştü.İnternette yazı yazmamak lazım.Adamın kafasından aşağı kola döktüler.Bende saçlarını kıskanıyordum.Sonunuda insta da kesmişler.Abdest mabtest diye bişiler diyorlar örgüt diye reportladım. .d

İnsanın kendi annesinin ona düşman olması cidden içinden çıkılmaz bir durum. @nurumm irade kırma çalışmaları yapıyordu diye hatırlıyorum, bir ona sorun. Siz mutluysanız, karşınızdaki mutluysa annenize hiçbir söz hakkı düşmez. O kendi eşini seçmiş vakti zamanında, sıra sizde. Bu ne inattır. Sabır dilerim size, umarım en kısa zamanda hayırlı gelişmeler olur sizin adınıza.
Bugün gelen misafirler de sizin söylediğiniz gibi konuştu, lakin kararı değişmiyor.
Beni çaresiz bırakarak gözlemleyip zevk almaya başladığını düşünüyorum.
Az önce eve geldim bana söylediği söz:
"Git, gez dolaş onunla ama bu evlilik olmayacak söz ağızdan çıktı bir kere, geri dönmem." diye kışkırtıcı şeyler söylüyor. Duygusal tepki vermemeye çalışıyorum kavga çıkararak bunu kendi lehine kullanacağını biliyorum. Bu da bir yere kadar insanın sonuçta bu hâl bana imtihan gibi gelmeye başladı.

Birkaç Esma çalışması buldum inadı ve düşmanlığı yumuşatma tarafları bir birine sevdirme gibi onları son birkaç gündür deniyorum.

İrade kırma çalışması işe yarar mı ki?

Bugün gelen misafirler de sizin söylediğiniz gibi konuştu, lakin kararı değişmiyor.
Beni çaresiz bırakarak gözlemleyip zevk almaya başladığını düşünüyorum.
Az önce eve geldim bana söylediği söz:
"Git, gez dolaş onunla ama bu evlilik olmayacak söz ağızdan çıktı bir kere, geri dönmem." diye kışkırtıcı şeyler söylüyor. Duygusal tepki vermemeye çalışıyorum kavga çıkararak bunu kendi lehine kullanacağını biliyorum. Bu da bir yere kadar insanın sonuçta bu hâl bana imtihan gibi gelmeye başladı.

Birkaç Esma çalışması buldum inadı ve düşmanlığı yumuşatma tarafları bir birine sevdirme gibi onları son birkaç gündür deniyorum.

İrade kırma çalışması işe yarar mı ki?
Bence seçimini yaptığını, senin de sözünün bir kere ağzından artık çıktığını sert bir şekilde söyle. Biraz sert davran.

Sizlerle bir anımı paylaşmak istiyorum. Yıl doksanlar. Bir cumartesi sabahı, kalkmışım erkenden ablamsa hala uyuyor. Henüz kumanda için kavga etmemişiz. Elimde kumanda tüplü tv de kanal değişiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam pokemonu ya da şirinleri bekliyorum. Kanalları dolanırken bir tane çizgi filme denk geldim. O yaşta bana kattığı şeyi tabi anlayamazdım. Nedense hiç unutmadım o çizgi filmi ve bu yaşımda bile hala aklımdadır. Küçük bir kız elinde şekerle yürüyor. İleride yol ayrılıyor ve manzara ise ikiye bölünüyor. Sağ tarafta yemyeşil dağlar, tepeler, akarsular. Bulutlarla beraber çok güzel görünüyor. Sol tarafta ise harabeler ve patlamış yanardağa benzeyen kara bulutlu dağlar. Kurak ve berbat görünüyor. Küçük kız elindeki şekerle birlikte haliyle yeşil dağlara doğru yürüyor. Yolda giderken çok heyecanlı ve mutlu görünüyor. Girişe kadar geliyor ve kapı gibi bir yerden giriyor. İçeri girdiğinde her şey çok güzel görünüyor ve ortam gerçekten harika. Her yer yemyeşil, akarsular, meyveler, bitkiler... Cennet gibi. Fakat yürüdükçe her şey birden değişiyordu. Meyvelerin tadı bile kötüleşiyordu. Aniden kötü bir müzik duyuluyor ve bitkiler canlanarak kıza saldırmaya başlıyordu. Sular coşuyor küçük kızı korkutuyordu. Ekstra bir şeyler daha oluyordu ama anımsayamıyorum. Kız elindeki şekeri atıp delice koşuyordu. Oradan çıkmaya çalışıyordu. Sonra kapıyı buluyor ve oradan çıkmayı başarıyordu. İstemeye istemeye o diğer yoldan gidiyordu. Oradaki kapıdan girdiğinde her şey ilkten çok berbat görünüyordu ama ilerledikçe tepelerin ardında resmen cennet gibi bir yere varıyordu. Meyveleri tatlı, yemyeşil ortam, derin nefes alıyor ve havası tertemiz... Daha sonra ilerledikçe ağaçlarla, bitkilerle dost oluyordu. Her şey ona çok iyi davranıyordu. Ağaçlar tatlı meyvelerini kendileri koparıp veriyordu. Kız haliyle çok mutlu görünüyordu. du da du du. :) Bu çizgi film inanmazsınız belki ama o yaştan sonra bana kötüyü ve iyiyi ayırt etmede görünümün bir anlam ifade etmediğini öğretti. Tabi başka anlamlar da çıkabilir ama ben bunu anlamayı tercih etmişim. Şuan düşünüyorum da kumandanın bir tuşu beni ne kadar değiştirmiş.

Ben de şirinleri beklerdim çünkü gözlüklü şirine hayrandım. Gevezelik yapıp poposuna tekme vurdukları sahneyi beklerdim hep :D Bir de Michelangelo nunchaku ile şov yaparken hayran hayran izlerdim. Çizgi filmlerin bana kattığı tek farkındalık bu kadar işte.. Ori kadar şanslı değilmişim :p

Ben de şirinleri beklerdim çünkü gözlüklü şirine hayrandım. Gevezelik yapıp poposuna tekme vurdukları sahneyi beklerdim hep :D Bir de Michelangelo nunchaku ile şov yaparken hayran hayran izlerdim. Çizgi filmlerin bana kattığı tek farkındalık bu kadar işte.. Ori kadar şanslı değilmişim :p
Ben somurtkan şirini severdim. Zaten ondan da kapmışım bir şeyler.

annemin 2 3 yıl önce aldığı kolye kişiye özel yapılmış bi kolye ucu düzenli takılması önerilmişti bu tarz sembolleri üzerimizde taşımak ne işe yarar? yanında yantra falanda göndermişlerdi annem devam ettirememişti ilgilenenlerin yorumlarını merak ettim ☺️1000440598.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
annemin 2 3 yıl önce aldığı kolye kişiye özel yapılmış bi kolye ucu düzenli takılması önerilmişti bu tarz sembolleri üzerimizde taşımak ne işe yarar? yanında yantra falanda göndermişlerdi annem devam ettirememişti ilgilenenlerin yorumlarını merak ettim ☺️Ekli dosyayı görüntüle 5023
Sağ üstteki sembol ile ilgili pek bir bilgim yok açıkçası. Altta iki tane hexagram var. Sol üstte de hexagram var mı yok mu anlamadım, tam gözükmüyor. Bence çok güzel bir kolye.

Madalyon, Yantra'nın kendisi. Kişiye özel hazırlanır, mantra çalışırken o madalyona bakarak ya da sadece boynumuzda taşıyarak (tenimize temas) frekansla sürekli etkileşim halinde kalırız.

Sol altta Sri Yantra ; bolluk - bereket için. Sağ üstteki ; aşk ve evlilik, kalp çakrası ile ilgili yantra. Sağ alttaki genelde koruma gibi açılımlar için. Sol üsttekini tam seçemedim ama ruhsal dinginlik olabilir çünkü alt rengi çok baskın.

Madalyonun 2-3 yıllık olup bu kadar yıpranması çok garip. Ben 2018-19 yıllarında yaptırmıştım ama böyle bir deformasyon olmadı. Sanırım bir beyefendi hazırladı..

Yantra kişi ile uyumlu mu diye test ettiniz mi ?

• Aşık Oldum
Tepkiler: nix
Bence seçimini yaptığını, senin de sözünün bir kere ağzından artık çıktığını sert bir şekilde söyle. Biraz sert davran.
@pisipisipis çok haklı,mantıklı ve doğru bi bakış açıcı ve yaklaşım. Kendinize eziyet edip bi şeyler arayışına girmeyin.Ve hayat sizin mutlu da olsanız sonrasında mutsuz da olup yolları ayırsanız da, karşınızdaki insanla oturup bir bardak çay,bir fincan kahve içip sohbet etmek,kapıyı kapatınca tüm cümle alemin (bu annenizde olsa)dışarda kalması kendi seçimlerinizi kendiniz yapınız ve buna da saygı göstermeliler saygısızca davranışları da sineye çekmemeniz. Annenizfe sizden gerektiği yerde çekinmesini bilmeli herşeye müdahil olmamalı.Bunu da sizin net ve keskin tavrınız belirler..

Madalyon, Yantra'nın kendisi. Kişiye özel hazırlanır, mantra çalışırken o madalyona bakarak ya da sadece boynumuzda taşıyarak (tenimize temas) frekansla sürekli etkileşim halinde kalırız.

Sol altta Sri Yantra ; bolluk - bereket için. Sağ üstteki ; aşk ve evlilik, kalp çakrası ile ilgili yantra. Sağ alttaki genelde koruma gibi açılımlar için. Sol üsttekini tam seçemedim ama ruhsal dinginlik olabilir çünkü alt rengi çok baskın.

Madalyonun 2-3 yıllık olup bu kadar yıpranması çok garip. Ben 2018-19 yıllarında yaptırmıştım ama böyle bir deformasyon olmadı. Sanırım bir beyefendi hazırladı..

Yantra kişi ile uyumlu mu diye test ettiniz mi ?
annem her taktığında kalp sıkışması yaşayıp kendini aşırı kötü hissettiğini dile getiriyodu maksimum 3 gün dayanabilmiştir kendisinede bunu almasının saçma olduğunu belirtmiştim inancıyla çok zıt çünkü neden bu kadar yıprandığını bende anlamadım kendi kutusunda duruyor oysaki

@pisipisipis çok haklı,mantıklı ve doğru bi bakış açıcı ve yaklaşım. Kendinize eziyet edip bi şeyler arayışına girmeyin.Ve hayat sizin mutlu da olsanız sonrasında mutsuz da olup yolları ayırsanız da, karşınızdaki insanla oturup bir bardak çay,bir fincan kahve içip sohbet etmek,kapıyı kapatınca tüm cümle alemin (bu annenizde olsa)dışarda kalması kendi seçimlerinizi kendiniz yapınız ve buna da saygı göstermeliler saygısızca davranışları da sineye çekmemeniz. Annenizfe sizden gerektiği yerde çekinmesini bilmeli herşeye müdahil olmamalı.Bunu da sizin net ve keskin tavrınız belirler..
Annem de gizli narsistlik olduğunu düşünüyorum bir çok belirtisi var
Bu inadı nasıl kirabilirim bilmiyorum çaresiz hissediyorum karşı koysam dişe diş kana kan çekinmez konuşsam ikna olmaz

Annem de gizli narsistlik olduğunu düşünüyorum bir çok belirtisi var
Bu inadı nasıl kirabilirim bilmiyorum çaresiz hissediyorum karşı koysam dişe diş kana kan çekinmez konuşsam ikna olmaz
Benim de aklıma geldi diyemedim, kötüyü dillendirmek istemedim.. umarım narsist değildir :ROFLMAO:
Eğer öyle ise ne derse desin bildiğini yap ve eşinle onu mümkün olduğunca birbirinden uzak tut. Yani eşin sen onun yanında değilken annen ile görüşmemesi daha iyi olur gibi. Öyle dedi böyle söyledi gibi yanlış anlamalar olmaması açısından.
Son kararını annene açıklayıp isterse yanında destek olacağını ama o olmazsa başka hiç kimse ile evlenmek istemediğini söyleyebilirsin. Onun kafasındaki gelin adayının zaten belli olduğunu bildiğini ama istemediğini net olarak belirtirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri