Sohbet Muhabbet

Yani Ele Nora hanım diyor ki Rhea' cım ;
- sizi gruba almam, pek bir işe yarayacağınızı düşünmüyorum 🤔🤭
O anlamda söylememiştim ama haklılık payında var. Her şeye eleştirel yaklaşacağınız ve hatta komplo teorileri ile insanların kafasını karıştıracağınız için yüksek ihtimalle aynı topluluk içerisinde olmayacağız. Birkaç sokak ötedeki komşu olup takas ticareti yapabiliriz :D

Bence güzel düşünmüştü. Ama hayaller gerçeklere çarptı işte. Yoktu ki birkaç dönüm arsamız :LOL: (Sanki arsayı evi halletsek millet gelip toplanacak 👉👈)
Onun sağı solu belli olmaz. Hayal deyip geçerken bizi şaşırtmasını umuyorum. Çok amin 🤓

O anlamda söylememiştim ama haklılık payında var. Her şeye eleştirel yaklaşacağınız ve hatta komplo teorileri ile insanların kafasını karıştıracağınız için yüksek ihtimalle aynı topluluk içerisinde olmayacağız. Birkaç sokak ötedeki komşu olup takas ticareti yapabiliriz :D

Onun sağı solu belli olmaz. Hayal deyip geçerken bizi şaşırtmasını umuyorum. Çok amin 🤓
Birisi paylastiklarim için beni ifadeye çağırırlarsa napayim diye sormuştu diğeri de -komplocuyum ben abi dersin, demişti :ROFLMAO:
Komplocu diyorsunuz ama en son bizim dediğimize geliyorsunuz :sick:
Yalnızlık bakanlığı kurulup yanında eşantiyon sevgi ve gerçek bakanlığı da verilirse çok ararsınız bizi çok :ROFLMAO:

Herşeye eleştirel yaklaşıyor muşuz ve komplo teorileriyle insanların kafasını karıştırıyor muşuz, biz neymişiz böyle 🤔
Rhea, bak bunlar hep senin başının altından çıkıyor 🤣🤣

Birisi paylastiklarim için beni ifadeye çağırırlarsa napayim diye sormuştu diğeri de -komplocuyum ben abi dersin, demişti :ROFLMAO:
Komplocu diyorsunuz ama en son bizim dediğimize geliyorsunuz :sick:
Yalnızlık bakanlığı kurulup yanında eşantiyon sevgi ve gerçek bakanlığı da verilirse çok ararsınız bizi çok :ROFLMAO:
Bu Ele Nora hanfendi'den korkulur, bizi gruba almadığı gibi mesken tuttuğumuz muhitte ki kaynaklara çökmek için suikast bile düzenleyebilir 🤔😂

Bu Ele Nora hanfendi'den korkulur, bizi gruba almadığı gibi mesken tuttuğumuz muhitte ki kaynaklara çökmek için suikast bile düzenleyebilir 🤔😂
Ben hepsini önceden düşündüm merak etme 😊
Kabilemizin sahip olduğu 129 ton altını Somali topraklarına gömdüm. Bir de minik köyümüzün yanına gemi limanı ve uçak pisti yaptırıyorum. Çalışarak biriktirdiğim tonlarca altını milyar dolarları limandaki ve pistteki soğuk hava depolarında muhafaza edeceğim. Yalnız baştan diyeyim onlar kişisel servetim alın terimin karşılığı yani, vermem kimseye hiç heveslenme 😂

Ben bunun olma ihtimalini görüyorum,
Kovid'le yapılan aşılarla bağışıklık sistemini çökerttiler. Zaten "bu bir denemeydi",
"asıl olucak olan bundan sonra" diye söylemleri vardı sürekli..
Aşağı yukarı tüm ülkelerdeki ekonomileri bozup o ülkeleri ele geçirip bir takım şeylere razı ettiler ve sıra ikinci safhaya geldi..
Muhtemelen aşı olmayanlar ekmek bile alamayacak.. nedense böyle bir düşünce geliyor hep aklıma.🤷🏼‍♂️
Bu aşılarda barkod var bence, yenilerle de çip takılacak.
Yeni salgında karantina süresi 45 günmüş yine başlarlar EVDE KAL güzellemesine bahçeli dublex evlerinde keyif çatan fenomenler, sanki biz keyfimizden çıkıyoruz her gün sabahtan.
Evet covid fragmandı, öncekinde zeki olmak gerekiyordu şimdi şeytan gibi olmak lazım.
Eğer aşıda zorlama olursa nefsi müdafaa hakkını kullanacaktır bu millet.

Geri